Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 na smartfony juz jest!

(1/5) > >>

newsman:

Przed wami świeży kąsek od Konami czyli Pro Evolution Soccer 2012 na Smartfony z systemem Android!

Gra PES 2012 na telefony z systemem Android została wzbogacona o dodatkowe funkcje i w porównaniu z poprzednią wersją PES 2011 wyróżnia się udoskonalonym odtwarzaczem AI, szybkością, jakością animacji, jak również optymalizacją kontrolerów PlayStation® Certified. Nowe funkcje zostały dobrze przyjęte przez recenzentów, a także przez fanów, którzy doceniają możliwość gry na smartfonie.

PES 2011 okrzyknięto najlepszą grą piłkarską na Androida czy kolejna część tej gry również zapewni jej pierwsze miejsce? Oceńcie sami:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Instrukcja:
APK oraz Date wypakowujemy i wklejamy do Android/data/

Kubul:
o TAK :D zaraz ide wypróbować :D

Przemo1994:
E tam na smartfony, to grafika nie tego :D, ja tam nie moglbym grac w pes'a z taka grafika, ale to tylko ja. Nie wiem jak inni.

Pepesi:
Nie, myślę, że grafika nic nie zmieni. Jeżeli rozgrywka zrekompensuje grafikę to będzie dobrze. W mojej szkole co dzień na przerwach pykamy w FIFE 98(świetna część, btw.) i nikt nie narzeka. Oby tak samo było z mobilnym PESem.

Lukaszeq:
U mnie coś to nie działa. W ogóle nie wykrywa gry na telefonie. Ktoś sprawdzał? Bo chętnie bym przetestował.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej