Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by Olmajti (1999-2000 RETRO KITS PACK FINAL 2ND PART)
sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPSG miało identyczne modele jak Borussia D. także zrobienie tych strojów większym problemem nie było(po za tym ładnie się prezentują :D )
--- Koniec cytatu ---
A nawet bardzo ładnie się prezentują :D Dzięki za ten strój. Moim zdaniem kiedyś mieli zdecydowanie lepsze stroje niż te obecne. Ale to się tyczy większości klubów. Nie wiem czym się teraz kierują ale jest coraz więcej przypadków, że nowe stroje się nie podobają kibicom (np. Barca, wyjazdowe Interu czy Manchester United). Wykonanie oczywiście wzorowe i co mnie ucieszyło bardzo szybkie :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStroje PSG z 96/97 robią wrażenie.
Hmm swoją drogą nie wiedziałem że sponsorem PSG był Opel.
--- Koniec cytatu ---
Młody jesteś to możesz nie wiedzieć :P Pamiętam jedną bramkę z tamtego okresu z meczu PSG z Bayernem w Lidze Mistrzów jak Kahn przepuścił piłkę pod nogą, a chyba podawał mu kolega z drużyny. Coś jak Boruc w meczu w Irlandii Północnej ;D
Pavvelinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA nawet bardzo ładnie się prezentują :D Dzięki za ten strój. Moim zdaniem kiedyś mieli zdecydowanie lepsze stroje niż te obecne. Ale to się tyczy większości klubów. Nie wiem czym się teraz kierują ale jest coraz więcej przypadków, że nowe stroje się nie podobają kibicom (np. Barca, wyjazdowe Interu czy Manchester United). Wykonanie oczywiście wzorowe i co mnie ucieszyło bardzo szybkie :)Młody jesteś to możesz nie wiedzieć :P Pamiętam jedną bramkę z tamtego okresu z meczu PSG z Bayernem w Lidze Mistrzów jak Kahn przepuścił piłkę pod nogą, a chyba podawał mu kolega z drużyny. Coś jak Boruc w meczu w Irlandii Północnej ;D
--- Koniec cytatu ---
Nie tyle co młody wtedy raczej to w piłkę grałem na podwórku niż oglądałem w tv teraz to nawet amatorsko nie mogę pograć (kolana).
ps
Wtedy miałem 11 lat (czyli 1997).
sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie tyle co młody wtedy raczej to w piłkę grałem na podwórku niż oglądałem w tv teraz to nawet amatorsko nie mogę pograć (kolana).
ps
Wtedy miałem 11 lat (czyli 1997).
--- Koniec cytatu ---
No to ja miałem jeszcze mniej lat od Ciebie ;) Jakoś wtedy chyba zaczynałem się piłką interesować i też pogrywałem na podwórku, a że w telewizji takiego dużego wyboru nie było tak jak teraz to się oglądało to co było. Wtedy się jakoś na stroje nie zwracało uwagi. No chyba, że ulubionej drużyny ;D Pamiętam, że kupowałem bravo sport i to chyba bardziej z tej gazetki bardziej pamiętam jakie kluby miały stroje a nie z tv. Ale po latach to jest ciekawość przypomnienia sobie kto w czym grał. I tylko dziwne jest to, że teraz już takich pomysłów nie mają jak kiedyś...
Pavvelinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to ja miałem jeszcze mniej lat od Ciebie ;) Jakoś wtedy chyba zaczynałem się piłką interesować i też pogrywałem na podwórku, a że w telewizji takiego dużego wyboru nie było tak jak teraz to się oglądało to co było. Wtedy się jakoś na stroje nie zwracało uwagi. No chyba, że ulubionej drużyny ;D Pamiętam, że kupowałem bravo sport i to chyba bardziej z tej gazetki bardziej pamiętam jakie kluby miały stroje a nie z tv. Ale po latach to jest ciekawość przypomnienia sobie kto w czym grał. I tylko dziwne jest to, że teraz już takich pomysłów nie mają jak kiedyś...
--- Koniec cytatu ---
Ponadto kojarzę że pomiędzy podstawówką a gimnazjum (nie po co ten twór w ogóle powstał) zacząłem kupować Piłkę Nożną.
Poza tym to co najbardziej pamiętam obecnie z 1997 roku to triumf w CL BVB nad Juventusem (3:1) oraz bramkę Lars'a Ricken'a, który zaliczył "wejście smoka".
Od tego momentu także można by rzec że jestem kibicem BVB do dnia dzisiejszego.
sempre_barca:
Miał chłopak wejście smoka wtedy. Kilka sekund na boisku, jedno dotknięcie piłki i gol. I to całkiem ładny. Kto wie, może w niedługim czasie BVB z Polakami w składzie znów daleko zajdzie w pucharach.
Olmajti a co do strojów PSG to nie mieli na rękawach z lewej strony znaczku PSG? Tzn. nie chodzi o herb ale o tak jakby napis.
Nawigacja
[#] Następna strona