Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by Olmajti (1999-2000 RETRO KITS PACK FINAL 2ND PART)
olmajti:
no i nie zdążyłem wczoraj. ::) koniec męczącej pracy. musiałem się nieźle nagimnastykować żeby znaleźć niektóre stroje ale najważniejsze że są zrobione.
jest to jednocześnie ostatni mój post w dziale PES 12 przenoszę się do nowszej wersji :D
mam nadzieje że się komuś przydadzą ;D
FC BAYERN MUNCHEN
GDB FOLDER
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
CHELSEA FC
GDB FOLDER
FC DYNAMO KIEV
GDB FOLDER
HERTA BSC
GDB FOLDER
OLYMPIQUE DE MARSEILLE
GDB FOLDER
FC PORTO
GDB FOLDER
ROSENBORG BK
GDB FOLDER
AC SPARTA PRAHA
GDB FOLDER
FC MANCHESTER UNITED
GDB FOLDER
sempre_barca:
:o Wielki szacun dla Ciebie za te stroje. I za to, że chce Ci się nie dość, że robić to jeszcze szukać w necie. Stroje Porto faktycznie trochę czasu musiały pochłonąć. A co tam jest na rękawach napisane na tych bramkarskich? Jeszcze tylko jedno pytanko, w PES 2013 też będziesz robił stroje retro czy dajesz sobie spokój i teraz fantasy?
olmajti:
jasne że bede robił :D w połowie sezonu nie ma w zasadzie wiele do roboty więc można robić retro :D fantasy bede robił jak będą jakieś fajne ale to nie to samo co retro. to dopiero jest wyzwanie. dziś mało która firma robi stroje tak popaprane jak np drugi gk Porto w moim packu. jak się takie coś zrobi i jest podobne to jest cholerna satysfakcja ;D
L.Donovan:
PO0O0O0O0O0O0O0O0O0ORToooooo !
ja nie wiem jak ty to robisz xD a co do porto to magia i fakt ze to co teraz odpierdziela np nike ze strojami to masakra ... szycia takie same dla kazdego teamu tylko jakis drobne wzorki wzoreczki a tak standart. bo np adidas robi duzo modeli na sezon ale ich stroje ja strasznie "biedne" jak obecne realu ... pusty home i w dodatku away i third identyczne poza kolorem ;/
dlatego retro jest dobre ale według mnie to fantasy jest lepsze bo w retro tak czy siak jestes ograniczony ;/ a w fantasy mozna SZALEC !
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam nadzieje że się komuś przydadzą ;D
--- Koniec cytatu ---
Komuś na pewno.
Nawigacja
[#] Następna strona