Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Faces by Killahpl

(1/2) > >>

killahpl:
Witam serdecznie, za namową kolegi o ksywce Adriek1910, postanowiłem założyć tutaj wątek, w którym chciałbym pochwalić się kilkoma twarzami, które popełniłem do tej pory. Jestem na wczesnym etapie uczenia, dlatego proszę o wyrozumiałość i nie ukrywam, że liczę na rady :) (choć w/w kolega już i tak bardzo mi pomógł). Oto więc one:

Emiliano Daniel Armenteros (Sevilla FC): 

Diego Marino (Villarreal CF):

Luis Moran (Sporting Gijon)

Miguel Flano (Osasuna Pampeluna):

Jak więc widać, interesuję się ligą hiszpańską :) proszę o rady, sugestie, zastrzeżenia. Z góry dzięki! 

Ukassiu:
No moim zdaniem twarze wyglądają naprawdę bardzo fajnie, życzę powodzenia w dalszych pracach.

Adriek1910:
Proponuje komentować. Nawet jeśli nie wiecie co to za piłkarze ale macie zdjęcia możecie porównać, bo nie wiem czy jeden komentarz dla początkującego będzie go motywował do dalszej pracy

F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
No jak na początek to bardzo dobrze moim zdaniem, tylko czy nie lepiej do 12? do 11 to już chyba nikt nie ściagnie.

Yoyo:
Bardzo fajne twarze ;) Mi się bardzo podobają. Dam ci dwie rady:

1. Widzę że zmieniałeś kolor tekstury od konami np. tak jak u tego pierwszego jest za bardzo zielony. Staraj się tego nie robić. Spróbój dopasować swoje zdjęcie do koloru tekstury.
2. Możesz nieco bardziej wyostrzać teksture twarzy, ale też nie za mocno.

Na początek jest i tak bardzo dobrze ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej