Ale mnie zaskoczyliście panowie, właśnie przyszedłem z meczu ŁKSu patrze a tu tyle komentarzy. Dobrze! Takimi dyskusjami pokazujecie ze interesuje was ta "mała" działalność.
Co do podsumowania kolejki, jutro ono chyba nie będzie, ponieważ chcę zrobić je w jak najlepszej jakości, a takie podsumowania są czasochłonne, nie dlatego że muszę je komentować, bo komentarz wymyślę w kilka minut odpowiedni, ale chodzi o same konwertowanie, sklejanie tego, o dodatkowe efekty, i żeby ścieżka audio była w jak najlepszej jakości. Jeszcze wrzucić to na YouTube po wszystkim. Czasochłonne i to bardzo. Więc podsumowanie kolejki na pewno ukaże się do wtorku, o to się nie martwcie, dzisiaj w nocy biorę się do roboty, kto wie, może będzie wcześniej.
Transfery... Tak zamierzałem od samego początku dać równy budżet dla każdego klubu, jednak nie wiedziałem jaki on ma być. Ale myślę, że 10 mln na początek, to dobra inicjatywa dla każdego.
Kiedy będzie okienko. Dzięki Marcinowi14 ono będzie najprawdopodobniej od tego tygodnia od poniedziałku do piątku, albo od następnego. Muszę znaleźć kolejne godz. ponieważ transfery będą wiązały się z aktualizowaniem OF'a, to też jest czasochłonne.
Co do transferów-okienka podam info na dniach.
Pozdrawiam.