Deimian i reszta, chyba nie zrozumieliscie mojej wypowiedzie, tutaj nie chodzi o to ze jeden lubi grac na asystach a drugi woli bez asyst, chodziło mi oto, zeebyscie zagrali 2 zawodnikow miedzy soba z kompletnie wylaczonymi asystami, wtedy doznacie takich emocji ze wam sie odechce grac z asystami. ale nie wy sobie nie dacie przegadac.
Podam wam moj fajny przyklad:
Gram sobie z gosciem, ja oczywyscie asysyt off, a on chyba na deafultowe czyli 3 kreski i pomoce ON. Gosciu robi mi w meczu chyba ze 20 strzałów na brammke, ja robie 3 akcjie i strzelam 1 gola, wygrywam ten mecz.
Pewnie bedziecie sadzic ze mialem duzo szczescia ze wygralem, tak, ale.... Ja robiac te 3 akcje to tak sie tym podekscytowałem, ze zrobilem je SAM i udało mi sie strzelic bramke, natomiast przeciwnk z pomocami zbombardowal mi bramke i co z tego ? NIC zero satysfakcji z gry lecial schemacikiem + automat.
Sam mecz był przez to brzydki i nierowny.
Gralem potem z kolega z pracy, ktory tez bal sie grac bez asyst, ale go namowielm. Powiem wam ze ten mecz naprawde sie grało super, wreszcie było widac błedy samego gracza jak operuje PADEM. Zrobienie dobrej akcji było wielkim wyzwaniem jak dla niego tak i dla mnie.
Dojde do sedna sprawy, jak kazdy ebdzie mial wylaczone te gowna asysyty kreseczki itd. to przeciez bedzie wszystko FAIR i wreszcie przejrzycie na oczy jak ten PES potrafi zadziwic.
No to tyle ode mnie.
Pozdrówko i jeszcze raz namawiam