Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

QPES Real Football patch by Milan84 (eks psd patch)

<< < (8/33) > >>

xpiskor:
Pomóc to ci nie pomogę, ale jest możliwość mieć te oba patche wgrane (pesedit, psd patch) i nic się nie gryzie... Wszystko śmiga.

mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPomóc to ci nie pomogę, ale jest możliwość mieć te oba patche wgrane (pesedit, psd patch) i nic się nie gryzie... Wszystko śmiga.

--- Koniec cytatu ---

Strzele gola Anži Mahačkala na psd i przeniosę powtórkę do pesedit i właśnie się gryzie :(

ogis9:
Wiecie może, które pliki z dt06.img odpowiadają za "przyciski" z pada PS3, a nie xBOXa, bo skopiowałem sobie wszystkie PS3.bin i niby działa, ale nie działają mi przez to herby niektórych drużyn. Chciałem się jeszcze zapytać które pliki odpowiadają za MENU z tego patcha?

Matyz:
Patch Świetny!
Tylko, Ogólne statystyki : Ronaldo 93 / Messi 95 / Franck Ribéry 97 no i z tym ostatnim zgodzić się nie mogę, bo nie wieże że jest lepszy Od Messiego lub Ronaldo,Ronaldinho.
Ale co do Patcha to Gratulacje!!!

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpomoże mi ktoś? jak usunąć to rozmazanie w powtórkach? nagrywam frapsem bramkę i nie widać nic;p a na pesedit nie chce wracać już

--- Koniec cytatu ---
wystarczy poszukać :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE > Dział techniczny > Pro Evolution Soccer 2012 > Narzędzia / Tools > Tools Blurry disable 1.02
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej