Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Twarze by bari83 skany

(1/4) > >>

bari83:
Elo. Od pesa 2009 skanuje sobie twarze. Postanowiłem pokazać światu czy jakiś przyzwoity poziom reprezentuje swoją pracą. W pesie 2011 zacząłem skanować twarze jakich nie mieli polscy ligowcy bo w tej lidze w trybie kariery gram swoim ukochanym Lechem. Teraz postanawiam się podzielić swoimi efektami.
Na początek trzy twarze. Lewandowski, Wojtkowiak i Murawski. Zapraszam do komentowania i konstruktywnej krytyki.
Lewy REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wojtkowiak REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Murawski REJESTRACJA lub LOGOWANIE

MR87:
no twarze (jak na skan) to dobre ;) spróbuj może robić w binie :)

bari83:
W binie nie wiem jak to się robi bo nie ogarniam. Tutoriale niby są ale mega dużo zabawy z tym by było a mi moje skany wystarczą tak dla zabawy. Nie miałbym zbytnio czasu zajmować się tworzeniem binów. Zostawiam to zawodowcom ;)

MR87:
najgorsze są początki, potem już łapiesz ;) Ja już np. robię twarz ok 30-90 minut ;) Spróbuj naprawdę warto ;)

bari83:
Dzisiaj kolejne 2 twarze. Średnio jestem z nich zadowolony. Próbowałem bawić się w biny jak to tłumaczył Ziutkowski w tutorialu ale to zbyt skomplikowane jednak dla mnie. Dużo roboty. Zostawię to więc zawodowcom a ja w skany będę nadal się bawił.
Peszko REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Piszczek REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Peszko chyba lepiej mi wyszedł. Fryzura do poprawy jednak nie wiedziałem na jaką ją zmienić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej