Dział Ogólny > PES 2013
Polski PES 2013 - pomóż nam!
Mani16:
Podpis nr 2100 ;) Ale trafiłem.
Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi tak nie będzie,a jak by było to pewnie tylko na pc co jest dla mnie do niepomyslenia.
pes byl,jest i będzie konsolowa serią i tam powinien być priorytetem dla galapagos ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie zgodzilbym sie.
Cygar:
Macie moje wsparcie, podpis!
Ronaldinho80m:
Popieram tą akcje, po raz kolejny podpis nr 2134 :-)
mateusz9966:
Akcja może i fajna.. ale
1. musicie pokazać iż bd się to opłacało dostawcy gry.. czy komuś tam..
2. co idzie z pkt 1 miec wiele podpisów
3. najlepiej jesli zrobicie coś fajnego by pokazać skale akcji na forum.. jak to zrobić?? normalnie.. przygotować zwyczajne dane.. odpowiednio... (1) il. zarejestrowanych tu ludzi (2) il wejść na wątki poświęcone polskiemu wydaniu pes 2013 (3) il. podpisów
co do punktu (2) radził bym zrobić podpunkty (a) il. wpisów (b) śr aktywność-> mam namyśli to że niektórzy co jest naturalne wchodzą tu po kilka kilkanaście razy.. nawet kilkadziesiąt..
Jeśli dane się nie znajda na petycji, to są nikłe szanse że adresat weźmie to na poważnie.. bo stwierdzi że jedno z wielu polskich forów się uparło na to.. a sam nie bd wiedział ile jest forów.. jaki jest status tego forum w polsce.. jak wielkim zainteresowaniem cieszy się ta właśnie akcja.. dlatego ja też nie podpisałem się pod tym.. ponieważ wiem że NIESTETY nie bd to poważnie traktowane..
Jednakże to tylko moja rada.. nie musicie je słuchać, ale wiem z doświadczenie że lepiej przedstawić adresatowi jak najwięcej dokładnych danych niż tego nie zrobić...
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona