Dział Ogólny > PES 2013
Polski PES 2013 - pomóż nam!
Valdi:
Ja mam pomysł.. Wydrukuje to i będę wywieszał gdzie się tylko da :D
Simon.:
powodzenia :P
Dawid_90:
Ja chciałem wysłac na e-mail onet poczta ale nic mi nie przysłali, więc musiałem na mój drugi e-mail. Ale wie ktoś czemu na onet nie przychodzi ten link potwierdzający ??? (rok temu było tak samo)
bachu12:
Podpisywałem się rok temu i nic z tego nie było, w tym roku się nie podpisuje bo i tak wiem że nic z tego nie wyjdzie. Powodzenia jeżeli myślicie że to się uda ale rzeczywistość jest prosta i nikomu się nie będzie chciało robić tej gry po Polsku. Po premierze dostaniecie spolszczenie od kogoś i gitara.
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodpisywałem się rok temu i nic z tego nie było, w tym roku się nie podpisuje bo i tak wiem że nic z tego nie wyjdzie. Powodzenia jeżeli myślicie że to się uda ale rzeczywistość jest prosta i nikomu się nie będzie chciało robić tej gry po Polsku. Po premierze dostaniecie spolszczenie od kogoś i gitara.
--- Koniec cytatu ---
Teraz mamy polską dystrybucję, która chce to wydać po POLSKU, podpisy mają pomóc w negocjacjach z KONAMI, bo oni o tym decydują. Szybciej zaczeliśmy z akcją. Są naprawdę duże szanse.
Nawigacja
[#] Następna strona