Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 2012 SMoKE Patch 4.7.3 BLACK--Nowa Wersja 02.06.2012!

<< < (40/44) > >>

Faraon:
Witam. Mam pewien uciążliwy problem. Po zainstalowaniu tego patcha, niekiedy nie mogę biegać na skos (czasem tylko w 1 czy 2 strony, a czasem mogę poruszać się jedynie w linii pionowej i poziomej). Czasem, ten błąd ustępuję po chwili, ale nie kiedy jestem zmuszony do zrestartowania komputera, bo samo ponowne uruchomienie gry nic nie daje. Czy ktoś również spotkał się z tym błędem? Czy istnieje na to jakieś rozwiązanie? Dodam, że wcześniej (bez zainstalowanego patcha) nie miałem tego problemu, a komputer spełnia wymagania systemowe gry.

Panadero:
Ktory patch wg. was jest lepszy PESEdit czy Smoke ?

Mathi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKtory patch wg. was jest lepszy PESEdit czy Smoke ?

--- Koniec cytatu ---

Ja mam Smoke Patch ze względu na to, iż posiada wszystkie drugie ligi (Francuska, Portugalska itp.), lecz nie powala. Najbardziej wkurza mnie to, że ekipa produkująca tego patcha aktualizuje tylko całą ligę Angielską i Hiszpańską. Pobrałem wczoraj Smoke 4.0 (który wyszedł 26 sierpnia) i spojrzałem: Handanović gra nadal w Udinese, Silvestre w Palermo i tym podobne. Ogólnie to jeszcze bardziej wkurzające jest to, że po wybraniu innej 2. ligi, usuwa mi wszystkie aktualizacje transferowe, które ja wykonałem. Ponadto z flagami państw jest masakra.

Więc wynik jest jasny, jeżeli chcesz mieć więcej lig i nie zwracasz uwagi na aktualizacje transferowe: pobierz Smoke. Natomiast jeżeli lubisz gdy wszystkie jest zaktualizowane poprawnie i możesz sam aktualizować transfery: pobierz PESEdit.

PS. Zaktualizujcie pierwszy post.

Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOgólnie to jeszcze bardziej wkurzające jest to, że po wybraniu innej 2. ligi, usuwa mi wszystkie aktualizacje transferowe, które ja wykonałem.
--- Koniec cytatu ---
W każdym patchu tak jest. Przy wybraniu innej ligi wymienia się OF.

Mathi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW każdym patchu tak jest. Przy wybraniu innej ligi wymienia się OF.

--- Koniec cytatu ---

Na PESEdicie tak nie jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej