Witam,
potrzebuje strojów fantasy dla Hoffenheim na parę sezonów. Co sezon chciałbym chociaż trochę inne. Na razie potrzebuje do sezonu 2 i 3. Jeżeli byłaby taka możliwość to żeby sprawiały wrażenie obcisłych. Jeżeli robi się numery na koszulkach i udach to proszę, żeby na udach numer był na prawej nogawce (i żeby kolor numeru wkomponował się w koloru stroju). I żeby dało się je wkleić do folderu w kitserverze.
Obecnie mam takie stroje (chyba niewymiarowe względem obrazków z kitservera):
-domowy
#strój
#litery
#numery
-wyjazdowy
#strój
#litery
#numery
-bramkarski
#strój
#litery
#numery
I sezon:
Sponsor techniczny: Puma (czyli, bez zmian)
Sponsor na koszulce: taki sam jak powyżej.
Jakaś nowa rodzina czcionki numerów i liter np. Sonic XBd BT
Domowe: kolor taki sam (niebieski), tylko wstawione takie paski jak w wyjazdowych powyższych (zamiast niebieskich pasków białe, czarne paski bez zmian). Spodenki i getry tego samego koloru.
Wyjazdowe: Kolor taki jak w powyższych wyjazdowych tylko zamiast pasków, jeden pionowy, szeroki, o kolorze stroju domowego pasek na linii serca. Spodenki i getry tego samego koloru.
Bramkarskie pierwsze: Takie same jak powyżej, tylko takie paseczki jak w obecnych wyjazdowych, wszystkie paski czarne. Spodenki i getry takie same.
Bramkarskie drugie: Błękitne z jednym pionowym paskiem na linii serca o kolorze takim jak podstawowy (niebieski). Spodenki i getry czarne.
II sezon:Sponsor techniczny: Puma (znowu bez zmian)
Sponsor na koszulce: Znaczek Audi z podpisem "Audi" pod znaczkiem.
Jakaś nowa rodzina czcionki numerów i liter np. OCR A Extended
Domowe: kolor podstawowy (niebieski), image koszulki jaki chcesz, aby jakiś strasznie niewyszukany. Spodenki białe z paskiem na boku uda o kolorze podstawowym (niebieski). Getry białe.
Wyjazdowe: kolor jaskrawopomarańczowy, image taki sam jak w domowej. Spodenki czarne. Getry - image dowolny, kolory - czarny i jaskrawopomarańczowy.
Bramkarskie pierwsze: Jak na zdjęciu poniżej. Imagu brak. Jeden kolor jak dotychczasowe bramkarskie. Drugi kolor też zielony, troszeczkę ciemniejszy. Spodenki o kolorze tej ciemniejszej zieleni. Getry czarne.
Bramkarskie drugie: Błękitne, ale już bez paska. Image taki sam jak bramkarskie drugie w I sezonie. Spodenki i getry też błękitne.
Sezon III: (wiadomo, zamiast loga Trynidadu i Tobago, herb Hoffenheim z tą różnicą, że na takim białym tle jak na zdjęciu poniżej i bez numerka na piersi)
Sponsor techniczny: ADIDAS
Sponsor na koszulce: to samo jak sezon II
Prosiłbym też o identyczne (takie jak na zdjęciach) numery i fonty.
Domowe: Image taki jak miała reprezentacja Trynidadu i Tobago na Mundialu w Niemczech. Kolor dominujący - podstawowy (niebieski), kolor pasków - biały. Spodenki i getry, kolor dominujący - podstawowy (niebieski) (tylko takie zdjęcia udało mi się znaleźć):
Wyjazdowe: Image ten sam co w domowych. Kolor dominujący czerwony (coś jak ten na zdjęciach Trynidadu i Tobago). Spodenki czarne (takie jak na zdjęciach) i getry też takie jak na zdjęciach.
Bramkarskie pierwsze: Ten sam image koszulki, spodenek i getrów co domowe i wyjazdowe. Kolor dominujący żółty, paski o kolorze czarnym.
Bramkarskie drugie: Ten sam image co pierwsze bramkarskie. Kolor dominujący - błękitny, paski o kolorze białym.
Wiem, że jest to wyszukana prośba i wiem że się rozpisałem ale po to, żeby niczego nie przeoczyć.
Z góry dziękuje.