Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PERFECT POLISHED PATCH 0.3 by Luks89
miloszBDG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodrzuciłby mi ktoś samego of-a?
--- Koniec cytatu ---
Ja też dołączam się do tej prośby . Wgl. jest tyle błędów w tym patchu , że to szok . ;/ 3/4 1 Ligi Polskiej jest pozamieniana nazwami niemieckich klubów . i Wgl.
I mam takie pytanko jeżeli chodzi o PES. Jeżeli ktoś mógłby miec chwilke to prosze by napisał . 9171738 gg
patryk94:
Chciabym podziekowac za wklad pracy w tego patcha. Super ze jest ekstraklasa i 1 liga, koszulki swietne i w ogole. Mam pytanie do tych ktorzy pisza ze im smiga. Czy wy macie poprawne nazwy klubow i porpawne umiejetnosci pilkarzy razem z pozycjami? Bo ja nie mam. To musi byc jakis blad, na razie nie wiem jak to naprawic po za edycja, ale pewnie cos da sie zdzialac. Piszcie jezeli wiecie jak to naprawic, czy to jest w ogole blad czy tak wszyscy maja bo nie wiem
krolewski1902:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChciabym podziekowac za wklad pracy w tego patcha. Super ze jest ekstraklasa i 1 liga, koszulki swietne i w ogole. Mam pytanie do tych ktorzy pisza ze im smiga. Czy wy macie poprawne nazwy klubow i porpawne umiejetnosci pilkarzy razem z pozycjami? Bo ja nie mam. To musi byc jakis blad, na razie nie wiem jak to naprawic po za edycja, ale pewnie cos da sie zdzialac. Piszcie jezeli wiecie jak to naprawic, czy to jest w ogole blad czy tak wszyscy maja bo nie wiem
--- Koniec cytatu ---
Odpowiedz jest w 1 poscie
"Postęp prac: 92%..."
patryk94:
Ok, ale zastanawiam sie dlaczego tez te znaczki z pozycjami zawodnikow sa standardowe. W screenach sa inne, nowe. Wy tez macie standard?
siwus1994:
narazie to nie ktore rzeczy to masakra w tym patchu... np nie ktore pozycje zawodnikow z ekstraklasy... mysle ze to poprawicie :)
Nawigacja
[#] Następna strona