Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PERFECT POLISHED PATCH 0.3 by Luks89
LechRypin:
Ej gandi kiedy premiera twojego patcha ?
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj gandi kiedy premiera twojego patcha ?
--- Koniec cytatu ---
Na święta było mówione
Sandman:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEty kolego nie ublirzaj bo cie rozbiore i najebje!!!!
--- Koniec cytatu ---
Gwałciciel?!
A tak pozatym, może i masz 15 lat i jesteś dyslektykiem, powiedz to wszystkim i będziesz pisał na forum bez żadnego stresu, a tak to wszyscy myślą, że masz 10 lat i nawet ku*wa do szkoły nie chodzisz.
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEty kolego nie ublirzaj bo cie rozbiore i najebje!!!!
--- Koniec cytatu ---
heh bachor 12 letni sie znalazł, ban jak nic dla cb
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa święta było mówione
--- Koniec cytatu ---
tak tak, premiera przed świętami i jakoś jeszcze tego moda nie widzę, choć nie chce cie urazić Gandi, mam do cb szacun za to że w ogóle sie za to wziełeś ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZero szacunku dla tych co robią te patche. Moim zdaniem powinno być tak że te wszystkie patche powinny być płatne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest moje zdanie.
--- Koniec cytatu ---
patche płatne i jeszcze czego...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak czytam te wszystkie wypowiedzi nie tylko z tego wątku, typu - kiedy będzie,a to jest żle zrobione, a to trzeba poprawić, to mnie szlak trafia, już sobie wyobrażam jakie dzieci na tym forum siedzą.
--- Koniec cytatu ---
nie, najlepiej zrobić patch z ekstraklasą żeby tylko był, z wieloma błędami jak chociaż ten, z którym macie problemy
maxi94:
Mam prośbę mogłby ktoś wstawić na szybko plik exe Perfect Polished Patch oraz Perfect Polished Opcje na jakis server sendspace lub na jakis inny ? poniewaz mi bląd wyskakuje the dynamic library rld.dll failed to load ;) z góry dzięki
Nawigacja
[#] Następna strona