Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Nowe uaktualnienie PES 2012 (1.03) już dostępne!!!
keny02:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELoL ?! Co wy z tym blur macie? Ja nic nie widzę ;/
--- Koniec cytatu ---
ja własnie wole ten efekt bluur bo jak grałem bez to tak dziwnie
piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgram online na Xboxie i niewidze jakis zmian niewiem moze jestem slepy?!!!:))))))))))))))))))))))
--- Koniec cytatu ---
bo ten patch niestety nic niepoprawia...zerooooo
aż się boję jak będą poprawiać transfery z zimowego okienka:) pewnie znowu będą zapowiadać niewiadomo co przez parę miesięcy a wyjdzie że to była robota na godzine...
REJESTRACJA lub LOGOWANIELoL ?! Co wy z tym blur macie? Ja nic nie widzę ;/
--- Koniec cytatu ---
niektórzy mają efekt rozmycia niektórzy nie...więc skoro niewiesz o co chodzi to znaczy że niemasz tego efektu:p
surma90:
to co wyprawiaja bramkarze to jest normalnie parodia,ich interwencje mozna zobaczych na youtube w filmikach typu ,najglupsi pilkarze albo nasmieszniejsze wpadki na boisku' kazdy strzal sam na sam wchodzi i praktycznie kazdy strzal w obrebie do 20m boiska wchodzi,smiech na sali nie bronia nic zadnej glowki,jak sie gra ekipa ze slaba obrona jest tragedia reczniki na bramkach,mogloby wogole bramkarza nie byc i nic by to nie zmienilo
haker1983:
Poziom Pass Suport powinno byc ustawiane tez przy zakaldaniu pokoju,a nie w Quick matchu. Nic to nie poprawiło w tym sensie, bo wiekszosc gra na passs suport minimalnie 1 kreską.
Ach no coz dalej bedziemy sie meczyc w lidze :)
paxx:
naprawdę spore zmiany gra się dużo lepiej przynajmniej dla mnie :)
Nawigacja
[#] Następna strona