Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Nowe uaktualnienie PES 2012 (1.03) już dostępne!!!

<< < (9/18) > >>

unkas:
bramkarze bez zmian

stawar:
Bramkarze to w dalszym ciągu jedne wielkie [cenzura], wczoraj w pierwszym meczu strzał a piłka przeleciała bramkarzowi przez palce, dzisiaj jeszcze lepiej, strzał w środek bramki i w sumie bramkarz by to obronił gdyby stał i nic nie robił, ale rzucił się w lewą stroną i minął się z piłką.  :o :o :(

piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBramkarze to w dalszym ciągu jedne wielkie ****, wczoraj w pierwszym meczu strzał a piłka przeleciała bramkarzowi przez palce, dzisiaj jeszcze lepiej, strzał w środek bramki i w sumie bramkarz by to obronił gdyby stał i nic nie robił, ale rzucił się w lewą stroną i minął się z piłką.  :o :o :(

--- Koniec cytatu ---
fakt że coś z tymi strzałami w środek jest nie tak...bo grałem pare meczów i bramkarze ogólnie wygladali na lepszych(bardziej widowiskowych) ale strzały w środek czy mocne czy lekkie to co drugi strzał lądował w siatce ...po rękach w środek bramki a on wpuszcza nad głową...coś nie tak...

longfly:
to prawda ze czasem wystarczy strzal 1na 1 w bramkarza niemal bo ten zawsze sie rzuci na ziemie czy w bok ze pilka przeleci obok niego-- no bo jakby nawet stal jak kolek drewna to by wybronil ale nie zawsze musi zrobic miejsce dla pilki

johny300:
Ja zaraz sprawdzę czy coś to zmieniło.
A tak poza tematem bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji. Czy da się zmienić nick gracza w online, bo odkupiłem od kogoś grę z kontem online? A może da się zrobić drugie konto na ten klucz? Proszę o pomoc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej