Gram...bo nie ma alternatywy odpowiedniej...jakby była to wierz mi dawno bym tego nie ściągał...
Ja kupie grę którą zrobią dobrze włożą w nią prace i widzę postęp i efekty nie ma problemu. Wiedźmina 1 i 2 zrobili i kupiłem oryginały bo wiedziałem za co płace i że gra ma jakość.A nie wypuszczono niedopracowany shit byle nachapać się kasy...
Powiedz mi że pes jeszcze jest dopracowaną gra i wartą swej kasy...poprawki z roku na rok są marginalne na dodatek, stary silnik graficzny...gdyby Fifa była bardziej grywalna to dawno już kupiłbym i nie zawracał sobie głowy pesem, ale wole dynamiczniejsza grę.
Patchowanie i edytowanie gry też można nazwać piractwem bo jest to nieautoryzowana ingerencja w wypuszczoną wersję gry...więc nie mydl mi oczu.
Więc powinniście promować w takim razie TYLKO dlc i patche wydane przez KONAMI który jako jedyny ma do tego pełne prawo do edytowania gry jako właściciel.
Nie denerwuję się o to że zabraniacie dawania linków itp, ja rozumiem forum ma swoje reguły i obowiązki i na pewne rzeczy nie może pozwolić...ale gość wpadł zapytał się o pomoc a dostał w odzewie mniej więcej "zamknij mordę albo cię zbanuje..." no sorry...
I nie gadajcie mi tutaj że to nasza wina że pes się nie rozwija...to wina tylko Konami bo by zarobić kasę trzeba najpierw zainwestować...a nie zrobili jedną dobra część...a dalej jadą na renomie...i doją kasę a w zmian na lepsze ciągle nie widać...przez parę częsci nie potrafią głupich bramkarzy naprawić i ty mi mówisz że to moja wina? pierwszy najprostszy przyklad... Skupiają się na jednej grze niech zbudują nowy silnik graficzny...i rozwiną grę wtedy PIERWSZY KUPIĘ TĄ GRĘ, bo będę widział że warto i producent się przykłada do swojej pracy.
Tyle ode mnie prawda jest jak pupcia każdy ma swoja i tyle i nie ma co się kłócić na forum jak ktoś chce dalej na ten temat porozmawiać zapraszam na priv.