Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Oferta Pracy na pesleague.pl

<< < (2/12) > >>

Kr0w4:
Ja równie? mam na to ochote:) Mam na to czas a i mama to pochwali:P Wi?c pisz do mnie 9377633 i mog? zacz?? w ka?dej chwili:)

Pozdro

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa równie? mam na to ochote:) Mam na to czas a i mama to pochwali:P Wi?c pisz do mnie 9377633 i mog? zacz?? w ka?dej chwili:)

Pozdro

--- Koniec cytatu ---

hmm  je?eli b?dziesz tak wywi?zywa? si? z obowi?zków jak to by?o w wypadku - komentarza do meczu fina? LM to - podzi?kujemy odrazu

Kr0w4:
Co do tego komentarz to by? wielki nie wypa?... Robi?em to pierwszy raz dlatego tak wysz?o, nagrywa?em mecz na s?uchawkach, nie wiem czy to by?a wina mojego wzmacniacza(czy czego? tam) ale przez ca?y mecz mia?em wielkie "buczenie". Tak czy siak zainstalowa?em specjalny program i próbowa?em to jako? odwróci?. Skasowa?em ?cie?k? d?wi?kow?(czyli to buczenie) i  zast?pi?em to komentarzem i d?wi?kami z  gry. Jednak efekt by? mizerny... Do tego wszystkiego nie spodziewa?em si? ?e film zajmie mi tak du?o miejsca na dysku przez co drugi mecz mia?em w cz??ciach, jednym s?owem wielka katastrofa. Przeprasza?em ju? adminów, mo?e Ciebie Belzebub osobi?cie nie, za co przepraszam. Nie zmienia to jednak faktu, ?e mnie to interesuje(mowa to PES TV) a moje b??dy wynika?y przed wszystkim z braku obycia, mo?e nie powinienem si? bra? za to. Jeszcze raz wszystkich przepraszam...

Pozdrawiam

zajac:
Uczymy si? na b??dach. :) W ka?dej chwili mo?esz przygotowa? jaki? materia? i zaprezentowa? go tutaj. Jak tylko uda nam si? zrobi? stron? dla pesleagueTV to w jaki? sensowny sposób, to zorganizujemy :)

maciek_pl:
3. Webmaster dla pesleagueTV - osoba na tym stanowisku bedzie tworzyla strone naszej telewizji. Wymagania: PHP5, XHTML, Smarty, CSS, Mysql

szukamy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej