Nie wszystkim ten edytor działa. Zależnie od wersji Windowsa i sterowników. (jeśli zainstaluje inny framework by działał edytor, to mi wtedy PES nie będzie chodzić).
Ale sobie jakoś poradzę.
Mam pytanie odnośnie okienka transferowego. Otwarte będzie do tej niedzieli?? Dzisiaj jest czwartek, w sobotę wigilia.
Przecież są święta i niektórzy nie będą mieli czasu na takie błahostki jak kariera na tym forum.
Ja na przykład mam do odwiedzenia kilka miejsc w te dni świąteczne, i jeszcze dochodzą do tego chrzciny.
Już nie mówię o obowiązkach domowych i dziewczynie. Dziś już też nie mam czasu.
No-life'm nie jestem i nie będę siedział po nocach, aby przeprowadzać jakieś transfery.
Jutrzejszy dzień mam całkiem zawalony więc nawet nie wiem czy wejdę na forum by uzupełnić moją karierę. No a po świętach wszystko wróci do normy i po tym okresie mniej więcej w środę 28 grudnia będę miał więcej czasu, czyli tyle że nawet nie będę wiedział co z nim zrobić. Dlatego nie chcę porzucać roli prezesa i trenera bo sam się nim mianuję. Jak dla mnie okienko jest w złym okresie, i trwać będzie zbyt krótko. A szkoda bo może będę nieco poszkodowany.