Powinna być baza piłkarzy z danego kraju i z tej bazy sami powinniśmy wybierać graczy do reprezentacji. Tak było w którejś z odsłon tylko nie pamiętam czy PESa czy fify. Jak jakiegoś zawodnika brakowało, wyszukiwało się go i zamieniało za jakiegoś nam niepotrzebnego.
Staty zawodników to faktycznie jest koszmar. Że w barcelonie ci młodzi mają po 70 overall to jest żart. Albo najlepszy przykład chicarito który gra regularnie w ManU a tutaj żal go wystawiać patrząc na jego staty.
Co do dlc to dla patchowców faktycznie problem, no ale jak ingerujecie w grę to przynajmniej nie macie łatwo i Konami wam utrudnia
Chociaż osobiście
nowe piłki (gram żółtą zawsze i dwie kolejne w sumie mi się nie przydadzą raczej ale zawsze jakieś urozmaicenie można wprowadzić.
buty - nie zwracam nawet uwagi - bez odpalenia i sprawdzenia nie potrafię powiedzieć czy widać to że ktoś ma białe lub żółte podczas meczu (nie licząc powtórek) a w kariery się nie bawię więc jakieś wybór butów o różnych umiejętnościach mi niepotrzebne.
Na zakończenie:
sam fakt że coś wydają wcale mi nie przeszkadza. Niech sobie wydają. Komuś się to być może przyda