Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
CHARKOV UNNAMED?
bskv10:
Dobra a wiec pewnie to wina Rosenborku druzyny ktora jest juz w oficialnym pesie zrobiona. Dlatego mam po usunieciu KITSOW (program wild) mam koszulki inne w pucharach... a jezeli w lidze... wiec wpadlem na pomysl aby usunac koszulki W jakiejs druzynie ktora nie jest licencjonowana i w PESIE oficialnym nie ma koszulek itp.. zabralem sie wiec za 2.Bundeslige (w pesie B.2 chba z tego co pamietam )... A wiec zeby wszystko ladnie gralo usunelem PESA wszystkie foldery, Savy itp zainstalowalem go spowrotem sciagnalem PESedit2.5+fix zainstalowalem takze...
Odpalam WILD w celu usuniecia koszulek druzynie (2.bundesliga) i teraz MAM PROBLEM Z TYM ze ustawienia w WILD sa takie same jak przed deinstalacja PESA! a wiec Usunalem PROGRAM WILD zainstalowalem go w calkowicie innym folderu nawet... i jest to samo ;/;/;/ ...6 druzyn niby ma usuniete koszulki ( Rosenborg, Charkov, Aresnal, I reszte 2 bundesliga) ...ale tylko w programie WILD! Jak uruchamiam gre koszulki sa takie jak przed reinstalacja tak jak bym mial stare ustawienia WILD <-- ! nie wiem moze to przez to ze mam duzo plikow EDIT <-- ale w inncyh folderach calkowicie... chyba tylko FORMAT mi pomoze ktorego w sumie nie mam czasu robic..~
Wie ktos jak usunac USTAWIENIA w edytorze WILD? ??? ..Chce miec go czystego jak bym 1st raz go zainstalowal!! Wie moze ktos co powinienem usunac jakie pliki foldery aby ustawienia nie byly z poprzedinch edycji !!?? ???
Do czego czlowiek jest zdolny aby zaczac sezon ML...paradoks~ :-X
EDIT: no chyba ze ktos by mi poprostu u siebie usunal koszulki dla druzyny (2.bundesliga-> SG Dynamo Dresden) przez program WILD! i wtedy wyslal swoj plik EDIT poprostu z folderu "save" w pes12 a ja bym sobie podmienil powinno chyba pojsc... bede wdzieczny~
stanek1983:
edit w pesedit patch widać w ultimate editor od barcy fana, już zgłupiałem co ty dokładnie chcesz.
olmajti:
wiem o co ci chodzi ale nie wiem jak ci pomóc. moja wiedza na temat edytowania PESa 12 nie została jeszcze zgłębiona w kierunku tworzenia własnej drużyny (całkiem nowej) w grze a wychodzi na to że to będzie jedyny sposób który rozwiąże twój problem. jeśli uda ci się stworzyć team to zaczynając ML będziesz grał od drugiej ligi i będziesz mógł swobodnie edytować sobie stroje w grze.
innego rozwiązania nie widzie dla twojego problemu
MR87:
tak jak stanek napisał. Dodane drużyny widać TYLKO (na 99%) w PES Ultimate Editor od barcafana. Od wild@ widać tylko tyle drużyn ile jest w oryginalnej wersji ;)
Pozdrawiam ;)
Nawigacja