Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kitsy na 2011/12
zow7:
Sorki że zakładam nowy wątek ale po prostu pisząc w innych o moim problemie zostawałem olewany(kilka osób również) wiec mam nadzieję ze tutaj ten problem zostanie rozwiązany. Chodzi mi o kitsy Cracovii Kraków na nowy sezon którego połowa już się skończyła. Nie wiem dlaczego nikt nie zrobił nowych kitsów zwłaszcza ze patche wychodzą a w nich stare stroje. Dlatego proszę jeżeli ktoś umie a jest tutaj wielu takich o zrobienie strojów w których grają jakby nie patrzeć od pół roku. One sa bardzo proste do zrobienia. Wystarczy usunąć logo JAKO z koszulek i dodać logo T-Mobile. Gorzej jest ze strojami bramkarskimi które są zupełnie nowe. Ale wydaje mi się że dla tutejszych kitsmakerów nie powinny sprawić wiekszego problemu. Jeszcze raz sorki za nowy wątek. Z góry dzięki. Pozdrawiam zow7
MichW:
Ja pierdziule. Po to są tworzone odpowiednie wątki. Poproś w nich, a ktoś ci udzieli pomocy
zow7:
Ale oto właśnie chodzi ze pisałem w takich wątkach i to nie przyniosło efektu. Pisałem o tym w PES 2012 a także w 2011 i nic dalej to samo. Wiec nie mam pojęcia dlaczego tam mi nikt nie pomógł. Jeżeli mi to wytłumaczysz będę wdzięczny.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle oto właśnie chodzi ze pisałem w takich wątkach i to nie przyniosło efektu. Pisałem o tym w PES 2012 a także w 2011 i nic dalej to samo. Wiec nie mam pojęcia dlaczego tam mi nikt nie pomógł. Jeżeli mi to wytłumaczysz będę wdzięczny.
--- Koniec cytatu ---
Poproś theeminemfan, albo Blue Boy. Możesz też poprosić
REJESTRACJA lub LOGOWANIE. On robił kitsy dla Ex na zeszły sezon
GrubSon:
Wyślij mi zdjęcia, to też coś spróbuję :P
Nawigacja
[#] Następna strona