Autor Wątek: PSG by marz2 & danieleq93 | Wypowiedź Ronaldinho oraz informacja o Legii, jaka?  (Przeczytany 21058 razy)

Offline marz2

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.12.2011r.
Wypowiedź Ronaldinho!

Ronaldinho wypowiedział się o sytuacji w zespole dla znanego serwisu sportowego goal.com:

-Wiem, że ostatnie wyniki w lidze nie mogą cieszyć kibiców ale liczymy na ich wsparcie teraz gdy zaczynamy wychodzić z dołka, gra wygląda coraz lepiej co pokazaliśmy w ostatnim meczu Ligi Europy. Do przerwy zimowej zostały dwa mecze i zespół wzmocni pare młodych zawodników, którzy wniosą dużo do drużyny. Już teraz mogę obiecać, że będziemy walczyć o jak najwyższe miejsce w tabeli na koniec sezonu oraz postaramy się wygrać Ligę Europejską, która jest w naszym zasięgu - powiedział zapytany o sytuację w drużynie Ronaldinho specjalnie dla goal.com.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
by marz2
(koment za koment)

Offline marz2

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.12.2011r.
PSG klubem patronackim Legii Warszawa!

O komunikacie dzisiaj rano poinformował serwis informacyjny wp.pl:

-Dzisiaj staliśmy się klubem patronackim polskiego klubu Legii Warszawa. Co rok będziemy wypłacać Legii 75 tys. euro oraz klub z Polski  ma prawo poprosić nasz zespół o mecz towarzyski raz w roku. Polacy  skorzystali z tej drugiej opcji i już 2 stycznia zagramy z nimi towarzysko na Pepsi Arenie w Warszawie.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
by marz2
(koment za koment)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Hehe..gdzie tam tych bogaczy zawiało. Tak swoją drogą jakiś bogaty szejk mógłby wykupić jakiś Polski klub ;)
Ronaldinho ;) Lubię go jednak długo już zapewne nie po gra na wysokim poziomie, jakoś jego powroty do Barcelony, PSG i innych mnie się nie podobają.

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
Tak swoją drogą jakiś bogaty szejk mógłby wykupić jakiś Polski klub ;)
Tak, ale prawda jest taka, że drużyny nie da się kupić(w sensie niematerialnym). Taki Manchester City - full gwiazd, niby grają dobrze, ale moim zdaniem mistrzostwa anglii nie zdobędą, w lidze mistrzów też gówno pokazali - nie ma tam takiego "team spirit" a to jest bardzo, bardzo ważne. Pieniądze nie grają... Trzeba być ambitnym, a nie wykonywać coś rutynowo. Nie twierdzę, że oni nie kochają piłki nożnej, ale według mnie ich duch drużynowy nie jest taki jak powinien.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer