Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników
EURO 2012 FANTASY (16-9) by lew77
lew77:
Witam po dlugiej nieobecnosci
Taki sobie zegarek wymyslilem na EURO 2012 N Sport-mysle ze sie spodoba,jutro wstawie wersje 4-3 bo jednak gram na 16-9 i dzis juz czasu troche malo mam.Chcialem zrobic cos bardziej skomplikowanego.Niestety nawet nie moge np tablicy ESPN od KO V2 zedytowac bo program do edycji jedyny w tym roku jaki jest- SBP3 by Stranxk v5 rozwala cala tablice niestety.Szkoda bo chcialem zrobic porzadna ekstraklase przynajmniej ale nic z tego nie bedzie
SCREEN:
Download 16-9 only:http://www.megaupload.com/?d=RVH9DF21
Download Replay:www.megaupload.com/?d=CLLSHHC8
Jeżeli chcesz użyć mojej pracy spytaj
Kusmier1215:
Fantastyczny!!!
mario77:
lew,czyli nie dasz rady zrobic jakiegos sensownego scora do T-Mobile ?
Robson21:
fajny
lew77:
REJESTRACJA lub LOGOWANIElew,czyli nie dasz rady zrobic jakiegos sensownego scora do T-Mobile ?
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie.Niewiem czemu program do scorow rozwala grafike kiedy zmieniam rozstaw nazw druzyn,wynik,czas w tych bardziej skomplikowanych zegarach np od KO.Tam sa nazwe to rozhexowane pola,jest wiecej miejsca na grafike.Ten Euro robilem na zwyklej teksturze na ktorej nie ma pola do popisu.Niewiem czy to wina ze mam windows7 czy edytor poprostu nie radzi sobie z tym.Mam duzo pomyslow,myslalem ze moze Michał17Widzew zrobi edytor(zeszloroczny byl bomba)nawet pytalem go w ktoryms z jego watkow,niestety nie odpowiedzial.
Nawigacja
[#] Następna strona