Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne
Nowe Drużyny w PES 12
Dawid_90:
cześc postanowiłem że zaczne tworzyc nowe drużyny do pesa 12 a o to moje prace:
1.CLASSIC POLAND
screeny:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
DOWNLOAD:
Instrukcja:Wchodzimy w kitserver/GDB/uni/Classic i kasujemy folder CLASSIC ARGENTINA. Pobrany plik (TM EXPORT 03) wrzucamy do Dokumenty/KONAMI/save, gdy już to zrobimy włączmy gre Pes 12 wchodzimy w edit i klikamy import tam będzie CLASSIC POLAND, które wystraczy nacisnąc i mamy nową drużynę.
PS: Jest tylko jeden problem drużyna CLASSIC POLAND będzie zastępowac CLASSIC ARGENTINA więc ta pierwsza będzie nie w Europie a w Ameryce
2.UKS Łęczyce - szkolna drużyna, (tylko kilku zawodników jest prawdziwych, prawdziwi są ci którzy mają ocenę od 79 w góre. Reszta zawodników jest zmyślona) z którą zdobyłem medal na Ogólnopolskich Zawodach w Futsalu.
screeny:
DOWNLOAD:
PS: Tak naprawde to mamy po 12/13lat ale że w pesie nie da się mniej to zrobiłem po 15/16
MichW:
Twoje, czy T-Mobile Mod ?
Palacio:
Przepraszam od razu ale jak to ma być classic to lepiej nie twórz tych druźyn. Większość piłkarzy z twojego składu to zwykli średniacy.
Dawid_90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETwoje, czy T-Mobile Mod ?
--- Koniec cytatu ---
moje. a w t-mobile... jest takie coś ? nawet nie wiedziałem :o
Dawid_90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzepraszam od razu ale jak to ma być classic to lepiej nie twórz tych druźyn. Większość piłkarzy z twojego składu to zwykli średniacy.
--- Koniec cytatu ---
to będą różne drużyny nie tylko CLASSIC
Nawigacja
[#] Następna strona