Dział Ogólny > Archiwum Karier

RCD Espanyol - Kariera by Konfas. / 17. Kolejka! Mecz z Malagą CF!

(1/30) > >>

Konfas:
Gra: Pro Evolution Soccer 2012
Poziom trudności: Mistrz (Top Player)
Patch: PESEdit.com Patch 2.5
Czas połowy:10min
Liga: Primera División
Drużyna: RCD Espanyol

Informacje o klubie RCD Espanyol

Pełna nazwa: Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona
Przydomki: Pericos
Liga: Primera División
Stadion: Estadio Cornellá-El Prat
Prezes: Daniel Sánchez Llibre
Trener: Mauricio Pochettino

Espanyol bez trenera! Mauricio Pochettino zwolniony!

Jak podaje hiszpańska Marca, trener Espanyolu - Mauricio Pochettino został zwolniony z funkcji trenera. Powód to zbyt słabe wyniki w Primera Division, zarówno jak i w europejskich pucharach. To wielkie zaskoczenie, tym bardziej, że decyzja ta została podjęta z dnia na dzień. Kibice wykazują zadowolenie, irytowały ich już ostatnie porażki, chcą więcej zwycięstw. Teraz wszyscy stawiają sobie poważne pytanie, kto będzie nowym szkoleniowcem drużyny z Barcelony? Inne źródła donoszą, że kandydaci na tę posadę to: Rafa Benitez, Frank Rijkaard i Antoine Kombouaré. Ci trzej trenerzy, obecnie bez klubu, mocno ubiegają się o w/w stanowisko, kto wygra? Tego dowiemy się niebawem.

Zakład bukmacherski BWIN obstawia szansę kandydatów na posadę trenera
Rafa Benitez - 36%
Frank Rijkaard - 39%
Antoine Kombouaré - 25%

Pikachu:
O proszę wracasz do opisywania, to fajnie ;). Wybrałeś ciekawy klub, tak jak ja z Barcelony tylko, że z przeciwnych stron :D. Na trenera bierz Franka Rijkaarda ;). Powodzenia.

kmiron#10:
Jestem za Benitezem, musi się zrehabilitować za końcówkę pracy w Liverpoolu i cały okres w Interze.

Marcin14:
Było by ciekawie gdyby trenerem został Rijkaard. Najpierw trenował FC Barcelonę a teran tutaj Espanyol. Powodzenia.

reddevil8911:
Bardzo fajnie, że wracasz do opisywanie. Pisałeś ciekawe kariery. Ja na trenera stawiam Antoine Kombouaré, ciekawy szkoleniowiec. Ma smykałkę do trenerki i na pewno może nieźle namieszać w lidze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej