Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

FANTASY (>>LIGA BBVA BIG FANTASY KITPACK<<) wydany !

<< < (178/199) > >>

mpoesp:
Jak dla mnie są okej, jedynie nie podobają mi się wyjazdowe.

Pacyna51:
specjalna prośba do L.Donovan  :D

witam  ;) szukam numerów pod stroje kolejarza stróże  :D prosze o wykonanie takich  ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

to są stroje domowe i chciałbym same numery by wykonać. jak widać na koszulce niebieskie a na spodenkach takie jak koszulka (nie umiem nazwać tego koloru  :D )

do tego stroju jak na obrazku czarne ;] REJESTRACJA lub LOGOWANIE

a dla bramkarza białe  ;)

z góry dzięki ;]

L.Donovan:
znacie jakas strone gdzie mozna dodawac pliki rar i miec wglad do liczby pobran ? (moze byc z logowaniem ;] )

Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEznacie jakas strone gdzie mozna dodawac pliki rar i miec wglad do liczby pobran ? (moze byc z logowaniem ;] )

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tutaj pokazuje ile procent osób pobiera a z zalogowaniem to nie wiem chyba nie trzeba  :D

L.Donovan:
DOBRA WYDANY ! KITPACK ZAWIERA STROJE BEZ LOG T-MOBILE DO EUROPEJSKICH PUCHARÓW !wiekszosc log sponsorskich i herbow pobierałem z koszulek miki13szyce   starałem sie zrobic kity na polskie warunki i mozliwosci czyli nie stosowałem najnowszych szyc nike poza gk ani umbro itp  8)

na poczatku miałem robic ten kitpack z lizoo ale jakos nam nie wyszło to ja dokonczyłem swoja czesc a potem z dnia na dzien dorabiałem po druzynie az zrobiłem wszystkie ;) (poza mistrzem polski bo slask bedzie wydany w lepszej bombowej wersji)

nie znalazłem miejsca dla beniaminkow ale pojawiła sie cracovia bo jak wspominałem ten kitpack był robiony od daaaaawna ...

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

mam nadzieje ze sie podoba i licze na duzo komentow !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej