Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
FANTASY (>>LIGA BBVA BIG FANTASY KITPACK<<) wydany !
mpoesp:
Jak dla mnie są okej, jedynie nie podobają mi się wyjazdowe.
Pacyna51:
specjalna prośba do L.Donovan :D
witam ;) szukam numerów pod stroje kolejarza stróże :D prosze o wykonanie takich ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
to są stroje domowe i chciałbym same numery by wykonać. jak widać na koszulce niebieskie a na spodenkach takie jak koszulka (nie umiem nazwać tego koloru :D )
do tego stroju jak na obrazku czarne ;]
a dla bramkarza białe ;)
z góry dzięki ;]
L.Donovan:
znacie jakas strone gdzie mozna dodawac pliki rar i miec wglad do liczby pobran ? (moze byc z logowaniem ;] )
Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEznacie jakas strone gdzie mozna dodawac pliki rar i miec wglad do liczby pobran ? (moze byc z logowaniem ;] )
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tutaj pokazuje ile procent osób pobiera a z zalogowaniem to nie wiem chyba nie trzeba :D
L.Donovan:
DOBRA WYDANY ! KITPACK ZAWIERA STROJE BEZ LOG T-MOBILE DO EUROPEJSKICH PUCHARÓW !wiekszosc log sponsorskich i herbow pobierałem z koszulek miki13szyce starałem sie zrobic kity na polskie warunki i mozliwosci czyli nie stosowałem najnowszych szyc nike poza gk ani umbro itp 8)
na poczatku miałem robic ten kitpack z lizoo ale jakos nam nie wyszło to ja dokonczyłem swoja czesc a potem z dnia na dzien dorabiałem po druzynie az zrobiłem wszystkie ;) (poza mistrzem polski bo slask bedzie wydany w lepszej bombowej wersji)
nie znalazłem miejsca dla beniaminkow ale pojawiła sie cracovia bo jak wspominałem ten kitpack był robiony od daaaaawna ...
mam nadzieje ze sie podoba i licze na duzo komentow !
Nawigacja
[#] Następna strona