Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

FANTASY (>>LIGA BBVA BIG FANTASY KITPACK<<) wydany !

<< < (182/199) > >>

Bartek10:
oj tam dajcie już spokój :)

L.Donovan:
UDOSKONALENIE POPRZEDNIEJ WERSJI KITPACKU JUZ JEST ! jeden bład jaki widziałem przy 1 czesci to away wisły w euro-pa nazywa sie "kit(14)" trzeba to zmienic na "kit"
*lodery zawieraja stroje dopasowane do europejskich pucharow
*zrezygnowałem z niektorych sponsorow (w przypadku wisły nie dałem zeby nie niszczyc efektu BIAŁESJ GWIAZDY)
*inspiracje przy robieniu kitow pobrałem od niktorych kitmakerow z forum pesedit
*wiekszosc log  sponsorskich i herbow wycinałem z kitow miki13szyce
przez te stroje zrobiła sie dominacja adidasa w lidze ale tak jest w rzeczywistosci, jest wiecje srednich firm jak umbro czy puma ale wazne zeudało sie wyeliminowac zine, jako, hummel itp
mam nadzieje ze sie podoba, czekam na wasze opinie w komentarzach (nawet jesli nie sa pozytywne)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

P.S na pogon nie ma co liczyc bo po 1 jest juz cracovia czyli w pewnym sensie komplet a po 2 ktos musi cierpiec :)
w kitpacku sa tez zawarte away i thir slask w nike (był to prototyp ale potem zmieniłem na adidasa)

sempre_barca:
Fajny motyw Wisły z tą gwiazdą  ;D

Douglas:
stroje piasta brzydkie, najlepsze wisły choć szału nie ma

kamil18kks:
Dla mnie najlepszy jest strój Śląska Wrocław - ten wyjazdowy. Co do Piasta Gliwice to całkiem spoko są, chociaż przy stroju domowym mogłeś jeszcze dodać jakieś elementy. Co do Wisły, to ta gwiazda wygląda fajnie, ale jakby to wyglądało z logiem sponsora na koszulce?  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej