Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

FANTASY (>>LIGA BBVA BIG FANTASY KITPACK<<) wydany !

<< < (184/199) > >>

Nejdro:
Mi się bardziej podoba ten po lewej. Dziwnie wyglądałby strój Barcelony bez elementu bordu. Niby jest na rękawach i kołnierzu, ale to za mało.

L.Donovan:
dobra, mala liczba glosów wystarczyła zebym umiescił wersje po lewej stronie. ja osobicie wolalem ta po prawej bo te wzor z paskami jest jakas odmiana no ale nic postanowione, jeszcze cos dodam i barcelona gotowa (sory ale nie pokarze teraz jeszcze away i third zeby trzymac w niepewnosci)

L.Donovan:
wszystko co dobre sie konczy , w internecie od kilku godzin smiga okladka pesa 13 (z najlepszym pilkarzem swiata  8) ) i data peremiery. wiec pod koniec tygodnia bede sie przenosił do działu pes 2013
jbc tam mnie szukajcie bo nie chce prowadzic 2 watkow razem ;)

na wejscie przyszykowałe dosc dziwny kitapck ktory zawiera 18 kitow oraz bede w 1 komentarzy informował was o postepach w pracy na nowym mega kitpackiem dla ligiBBVA (chce zrobic wiekszosc jeszcze w wakacje bo potem czas na 2 kloase liceum ....)

sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE w internecie od kilku godzin smiga okladka pesa 13 (z najlepszym pilkarzem swiata  8))

--- Koniec cytatu ---
Z jednym z najlepszych  ;)

Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie wiem co jest złego w piescie , bo ile mozna robic jakis szlaczkow czy wzorkow ....

--- Koniec cytatu ---
wyjazdowe są beznadziejne, jakieś dziwne wzorki na spodenkach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej