Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
FANTASY (>>LIGA BBVA BIG FANTASY KITPACK<<) wydany !
L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiadomo. To jest tylko treningowy? Aż dziw, że nikt nie ma takiego designu...
--- Koniec cytatu ---
pewnie tacy "bogacze" jak PSG maja taki jako przedmeczowy/treningowy a jakies słabsze kluby moga miec jako głowny bo o tyle ile treningowe np adidasa sa inne niz te meczowe to nike w tym sezonie wyszystko robi na tym samym desingu ;)
stevms4:
Mógłbyś wykonać stroje Realu z sezonu 2009/10 lub 2010/11 ? bardzo mi na tym zależy :D z góry dzięki
piuk11:
ja cię nie..... to jest treningowy? k*rwa, a nasi kopacze z polskiej ligi(co nie którzy) grają w takich obskurnych strojach.... co do stroju Barcy, to oczywiście ten po lewej bije na głowę tego prawego :P
L.Donovan:
heheh :D widziałem bo jak przelaczalem kanały na cyfrze i akurat była przerwa i rezerwowi biegali w takich kitach to sie zainteresowałem
teraz bede bawił sie z tym treningowym od manu
a co do kitow w ekstraklasie to masakra ... zaglebie 3 sezon w tym samym a ruch, piast i gks maja jakies modele z sezonu 09/10 :D nie mowiac o tym ze prawie wszystkie kluby dostaja stroje na 2 sezony lub do czasu az sie nie rozwala :D :D :D jedynie lech ma jako takie swoje stroje (no ale 4 identyczne komplety)
piuk11:
niestety.... zgodzę się z tym Lechem, jednak i oni masakry tym nie robią. ogólnie to Puma i Nike najbardziej zaskakują, a Adidas stawia na solidność, więc wcale mnie nie dziwi to, że Wisła i Legia mają praktycznie identyczny design, z tym, że Wisła z kołnierzykami :D
Nawigacja
[#] Następna strona