Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

NOWY stadion Valencii ( prośba )

(1/3) > >>

mpoesp:
Prosiłbym, aby ktoś wykonał stadion Mestalla NUEVO! Nie zwykłe Mestalla na którym aktualnie gra Valencia, tylko stadion, który ma być oddany do użytku za ok. 2 lata.

Wyglądać ma on tak : REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=fvst

W filmiku jest pokazane jak wygląda z zewnątrz i w środku, więc chyba nie będzie problemu? Stadion wewnątrz w minucie 1:14 do 1:24 oraz 1:36

PS. Czemu mój temat został wcześniej usunięty? Tego stadionu tutaj nie ma, a może ktoś wykona...

TheBestCitizens:
Bardzo ładny stadion. Zrobiłbym go, ale nie umiem, więc dołączam się do prośby. Wydaje mi się, że dla ułatwienia sprawy można robić edit jakiegoś innego stadionu o podobnym kształcie (np. PGE Areny od robert09, albo Allianz Areny, tej co jest w Pesie), ale nie jestem tego pewien. W bardzo podobny sposób ma wyglądać Camp Nou w następne wakacje, po przebudowie.

patryk'95:
Trzeba znaleźć rzuty, zdjęcia projektu, przekrój trybuny to wtedy może ktoś zrobi. Dużo roboty jest przy samym wyszukiwaniu planów potrzebnych do zrobienia stadionu. Można to pominąć ale wtedy trudno o dokładne odwzorowanie. W sumie przydałby się temat gdzie można by było wrzucać materiały potrzebne do wykonania danego stadionu. Może zachęciłoby to kogoś do podjęcia się tego.

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Tu 2 zdjecia, moga byc bardzo pomocne :)

Dalby ktos rade?

Dawid_90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBardzo ładny stadion. Zrobiłbym go, ale nie umiem, więc dołączam się do prośby. Wydaje mi się, że dla ułatwienia sprawy można robić edit jakiegoś innego stadionu o podobnym kształcie (np. PGE Areny od robert09, albo Allianz Areny, tej co jest w Pesie), ale nie jestem tego pewien. W bardzo podobny sposób ma wyglądać Camp Nou w następne wakacje, po przebudowie.

--- Koniec cytatu ---
a jak ten stadion barcy ma wyglądac ?
dasz jakiegoś screena

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej