Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by K'96 !! Nowe Fantasy !! Komentujcie !!
Remoo:
Wszystko poza sponsorami jest spoko. Konkretnie to mam tylko trzy zastrzeżenia do sponsorów.
Cartoon Network na przykład nie jest w ogóle realny no i Coca Cola na jednym stroju jest źle dopasowana pod względem koloru.
Trzecia kwestia to X-BOX 360 którego loga też nie spotkamy na strojach bo to tylko produkt a nie jakaś firma. Na to miesce mógłby jednak wskoczyć Microsoft.
askodyj:
tu cie musze zaskoczyc jedna druzyna z MLS chyba seattle ma Xboxa na koszulce :P
karata96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko poza sponsorami jest spoko. Konkretnie to mam tylko trzy zastrzeżenia do sponsorów.
Cartoon Network na przykład nie jest w ogóle realny no i Coca Cola na jednym stroju jest źle dopasowana pod względem koloru.
Trzecia kwestia to X-BOX 360 którego loga też nie spotkamy na strojach bo to tylko produkt a nie jakaś firma. Na to miesce mógłby jednak wskoczyć Microsoft.
--- Koniec cytatu ---
Te które opisałeś to stroje donovana ;)
L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko poza sponsorami jest spoko. Konkretnie to mam tylko trzy zastrzeżenia do sponsorów.
--- Koniec cytatu ---
o tyle o ile CN nie moze byc... karata robił chyba z nicolodeon i nikt nie mowil ze to mało realne a w gl to fantasy wiec moze byc nawet KWEJK, LIBRUS czy nawet PIS :D
jesli chodzi o Xboxa to przyszlo mi to na mysl bo PLAYSTATION reklamje sie na banerach w LM i chciałem zrobic cos podobnego (dobrze askodyj napisał ze jakas druzyna z MLS ma Xboxa na strojach)
a coca-cola , moze troche nie jest pod kolor ale zwyczajnie o tym zapomniałem ...
mati0336:
Siema mam prośbę zrobił byś dla mnie kitsy dla Besiktasu
Marka: Adidas
Sponsor: Fly Emirates
Wszystkie w techfit
Home: czasno biały mogą być w jakiś paski na koszulce czarne spodenki
Away: całe białe z jakimiś czarnymi wstawkami (paski itp)
GK: granatowe
Nawigacja