Autor Wątek: Arsenal Londyn by Dawid_90 Skrót kilku meczów, Arsenal wciąż niepokonany  (Przeczytany 16821 razy)

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 07.01.2012r.
  • Grom - Pogrom
Odp: Moja Kariera Arsenalem Londyn
« Odpowiedź #40 dnia: Styczeń 11, 2012, 02:20:56 »
No Arsenal dopiął swego i awansował do fazy grupowej :) . Grupa dosyć wyrównana może każdy awansować . Grupa C jest bardzo silna , życzę powodzenia w tych rozgrywkach ;)

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Styczeń 11, 2012, 12:22:30 »

Szkoda tych kontuzji,ale Arsenal ma szeroką kadrę, więc myślę że sobie poradzisz bez nich :).

Te kontuzje zbytnio mnie nie martwią, ponieważ ci dwaj piłkarze to rezerwowi. No cóż to wspaniała szansa dla Chemberlaina i Miyiachiego

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Styczeń 11, 2012, 13:32:21 »
DRUGA KOLEJKA BPL MECZ WEST BROMWICH ALBIOL - ARSENAL LONDYN

Wszyscy w Londynie liczyli na zwycięstwo Kanonierów w tym meczu jednak stało się inaczej.

OPIS MECZU:

' 2 Odemwingie
      ' 23 Gervinho
       ' 71 Thomas
      ' 75 Gervinho

- Od początku meczu drużyna Arsenalu była bardzo zdezorientowana, dlatego też stracili bramkę już w 2 min, kiedy to J.Thomas z łatwością przeszedł Sagne i znakomicie dośrodkował na głowę Odemwingiego, który tylko dopełnił formalności. Dopiero w 23 min Gervinho po wspaniałym rajdzie z piłką doprowadził do remisu. Zdecydowanie bohaterem meczu był Gervinho, który strzelił dwie bramki i stwarzał sobie wiele okazji do podwyższenia wyniku. W tym spotkaniu The Gunners jeszcze raz przegrywali i jeszcze raz doprowadzali do remisu, aż w końcu mecz zakończył się wynikiem 2-2.    SKRÓT MECZU:

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=login">LOGOWANIE</a>

Przepraszam, ale zapomniałem zrobić screenów z tego meczu

« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2012, 14:23:30 wysłana przez Dawid_90 »

TheBestCitizens

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Styczeń 11, 2012, 14:27:36 »
Bramka dla West Bromu w drugiej minucie? Chyba słabo zagrałeś, no ale ostatecznie wywalczyłeś 1 punkt.

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Styczeń 11, 2012, 14:29:56 »
Bramka dla West Bromu w drugiej minucie? Chyba słabo zagrałeś, no ale ostatecznie wywalczyłeś 1 punkt.
Masz rację. Mecz poszedł mi bardzo słabo.  :-[

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #45 dnia: Styczeń 11, 2012, 15:37:11 »
TRZECIA KOLEJKA BPL, POGROM NA EMIRATES, ŚWIETNA ZMIANA ARSENA WENGERA

Dziś w na The Emirates Stadium kibice mogli obejrzeć świetny mecz w wykonaniu podopiecznych Arsena Wengera, przeciwko Boltonowi. Arsenal po prostu zniszczył rywali na własnym stadionie.

SKŁAD NA MECZ:

BRAMKI:

' 45 Gervinho
   ' 45+ Gervinho
   ' 79 Diaby
   ' 84 van Persie

ZMIANY:

' 53      Wilshere          A.Song
' 57        Ramsey        Diaby

OPIS SPOTKANIA:

- Arsenal od początku do końca spotkania grał bardzo zdecydowanie i konsekwentnie i to przełożyło się na wynik meczu. Pierwszą bramkę Kanonierzy zdobyli w 45 min, gol padł identycznie jak w meczu z Chelsea, czyli krótkie rozegranie rzutu rożnego podanie do Gervinho strzał i gol. Po tej bramce The Gunners poszli za ciosem i jeszcze przed przerwą strzelili drugą bramkę. Bramkę nr. 3 zdobył rezerwowy Abou Diaby, który popisał się siłą i celnością strzału z dużej odległości. Czwarta bramka to już dzieło RVP.

NAJŁADNIEJSZE AKCJE MECZU:

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=login">LOGOWANIE</a>

STATYSTYKI MECZU:

- Diaby [8.0]

« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2012, 12:42:36 wysłana przez Dawid_90 »

TheBestCitizens

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Styczeń 12, 2012, 14:04:51 »
WOW, dwie bramki w doliczonym czasie gry Pierwszej Połowy. Nieźle. Pogrom na Emirates!

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Styczeń 12, 2012, 14:10:09 »
WOW, dwie bramki w doliczonym czasie gry Pierwszej Połowy. Nieźle. Pogrom na Emirates!
sędzia doliczył aż 4 min

Offline marz2

• Amator
  • *
  • Na forum od: 30.12.2011r.
« Odpowiedź #48 dnia: Styczeń 12, 2012, 14:13:46 »
Brawo za ten pogrom na Emirates ;) Gervinho to świetny zawodnik i potwierdził to zdobywając dwie bramki. Powodzenia w kolejnych meczach sezonu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
by marz2
(koment za koment)

Offline Mathi

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 31.12.2011r.
« Odpowiedź #49 dnia: Styczeń 12, 2012, 14:21:25 »
Z Boltonem poradziłeś sobie jak należało, 45 minuta jak i cały mecz należał do Gervinho, który w doliczonym czasie gry doznał olśnienia, nawet dałeś pograć Diaby'emu który wydaję mi się, taką czarną owcą w Arsenalu (można zapomnieć, że on tam gra).
" border="0

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Styczeń 12, 2012, 15:28:40 »
CZWARTA KOLEJKA BPL, THE CITIZENS POKONANE !

Dzisiejszy mecz odbył się w Manchesterze na Etihad Stadium, a mianowicie chodzi o konfrontacje Arsenalu z Manchesterem City.

SKŁAD NA MECZ:

BRAMKI:

' 11 Aguero
   ' 28 Walcott
   ' 90+ van Persie

ZMIANY:

' 68     Diaby      Song
' 73      Arteta      Ramsey

OPIS MECZU:

- Mecz Arsenal zaczął dość słabo. Do 25 min to Man City prawie cały czas był przy piłce, na szczęście Kanonierzy mieli Wojtka Szczęsnego, który bronił jak z nut, i to właśnie on przyczynił się do strzelenia gola, wybijając daleko piłkę w kierunku Gervinho, który zagrał po ziemi do Robina van Persiego a ten popisał się piękną asystą na rzecz Theo Walcotta. Od 30 min do końca pierwszej połowy mecz był wyrównany. Dopiero po przerwie The Gunners pokazali na co ich stać dominując całą drugą połowę choc gola strzelili dopiero w 93 min, gdy RvP wspaniale wykorzystał błąd obrony rywala, widocznie Arsene Wenger nieźle nakrzyczał na swoich zawodników w przerwie meczu.

NAJKCIEKAWSZE AKCJE MECZU:

STATYSTYKI MECZU:

- van Persie [8.0]

POZOSTAŁE WYNIKI KOLEJKI:

Offline Mathi

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: Styczeń 12, 2012, 16:53:35 »
Gratuluje zwycięstwa z Manchesterem City, to i tak wystarczający sukces, jak na Arsenal, na początku ''Obywatele'' prowadzili, a później trafił się remis po golu Walcotta, a w doliczonym czasie gry gola strzelił Van Perise, i dlatego ta nota 8.0 mu się należała :).
" border="0

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: Styczeń 12, 2012, 18:57:48 »
PIERWSZE SPOTKANIE GRUPOWE LM Z LOSC LILLE METROPOLE

Na dzisiejszy mecz drużyna Arsenalu musiała pojechać do francuskiego Lille, aby zmierzyć się z tamtejszą drużyną - Losc Lille Metropole, w pierwszym meczu fazy grupowej Ligi Mistrzów

SKŁAD NA MECZ:

BRAMKI:

' 45 Wilshere
   ' 52 Walcott

ZMIANY:

' 58     Mertesacker    Koscielny
' 61     Song      Ramsey

OPIS MECZU:

- Dla Kanonierów to był stosunkowo łatwy mecz. Od początku do końca dominowali i skończyli mecz z dobrymi statystykami. Drużyna rywali stwarzała zagrożenie jedynie przy stałych fragmentach gry. Widać było, Arsene Wenger nakazał w szatni grac skrzydłami i ta taktyka zdecydowanie przynosiła efekty. Mecz zakończył się wynikiem 2-0 dla The Gunners. Po meczu wszyscy zawodnicy zgodnie twierdzili, że to była łatwa przeprawa.

NAJCIEKAWSZE AKCJE MECZU:

STATYSTYKI MECZU:

- van Persie [7.5]

Offline Mathi

• Starszy junior
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: Styczeń 12, 2012, 19:14:36 »
Kolejny bardzo dobry mecz, udało ci się zwyciężyć z broniącym tytuł Ligue 1, LOSC Lille Metropolie, start w LM można zaliczyć do dobrych :).
" border="0

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Na forum od: 20.03.2011r.
  • Uwierz w swoje marzenia! - one są sensem życia...
« Odpowiedź #54 dnia: Styczeń 12, 2012, 20:02:41 »
Świetny mecz w twoim wykonaniu i to w Lidze Mistrzów.Wygrałeś z francuskim Lille 2-0 po bramkach Wilshera i Walcotta, szczególnie ładną bramkę z główki wpakował Walcott.

Offline Demonir

• Amator
  • *
  • Na forum od: 12.01.2012r.
« Odpowiedź #55 dnia: Styczeń 12, 2012, 20:10:44 »
Spotkanie z Lille bardzo udane, kolejne zwycięstwo i udany debiut w LM. Kariera bardzo fajna, wszystko przejrzyste i czytelne.
Nie wiem jak w PESie 12, ale w 11 znakomitym zawodnikiem był Arshavin. Spróbuj dać mu szansę, być może okaże się strzałem w 10.

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.01.2012r.
  • Grom - Pogrom
« Odpowiedź #56 dnia: Styczeń 12, 2012, 22:17:35 »
Dobry mecz zagrałeś 0:2 a LILLE na ich terenie :) Oby tak dalej

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: Styczeń 13, 2012, 12:23:01 »
Spotkanie z Lille bardzo udane, kolejne zwycięstwo i udany debiut w LM. Kariera bardzo fajna, wszystko przejrzyste i czytelne.
Nie wiem jak w PESie 12, ale w 11 znakomitym zawodnikiem był Arshavin. Spróbuj dać mu szansę, być może okaże się strzałem w 10.
nie lubie zbytnio Arshavina a po za tym ma 31 lat. Na jego miejsce wstawiłem Eastmonda - to wielka szansa dla tego juniora, który cały czas się rozwija, a Andrei stoi w miejscu

TheBestCitizens

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Styczeń 13, 2012, 12:50:42 »
nie lubie zbytnio Arshavina a po za tym ma 31 lat. Na jego miejsce wstawiłem Eastmonda - to wielka szansa dla tego juniora, który cały czas się rozwija, a Andrei stoi w miejscu

Ja też nie lubię Arshavina  ;) Ale jak kiedyś się bawiłem w menedżerski to dawałem mu pograć (czasem) i radził sobie dobrze. Strzelił nawet bramkę w finale LE (bo się nie zakwalifikowałem, ech...)

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Styczeń 13, 2012, 13:22:25 »
PIĄTA KOLEJKA BPL, KONFRONTACJA Z NEWCASTLE

Zapraszam na mecz piątej kolejki Barclays Premier League Arsenal Londyn - Newcastle United, który odbył się dziś w południe na The Emirates Stadium w Londynie.

SKŁAD NA MECZ:

BRAMKI:

79' Walcott

ZMIANY:

57'     Song       Ramsey
62'     Lovenkrands       Ba
67'     Arteta       Diaby
79'     Cabaye       Perch

OPIS MECZU:

- To spotkanie było w pierwszej połowie było bardzo nudne, zarówno Kanonierzy jak i Sroki atakowały bardzo rzadko. Dopiero w drugiej części meczu dobre zmiany Arsena Wengera i Robin van Persie doprowadziły Arsenal do skromnego ale zwycięstwa 1-0

NAJCIEKAWSZE AKCJE MECZU:

STATYSTYKI MECZU:

- Robin van Persie [7.5]

POZOSTAŁE WYNIKI KOLEJKI:

AKTUALNA TABELA LIGOWA PO PIĘCIU KOLEJKACH:

17. Swensea City
18. Queens Park Rangers
19. Wolverhampton Wanderers
20. Wigan Athletic

RANKING GOLI I ASYST:

Gole:

Asysty:

« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2012, 14:18:10 wysłana przez Dawid_90 »