Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Murawy
Śnieżna murawa
Artur450:
Ja [cenzura] jakie z was są dzieci! Było kiedyś chyba nawet w 11 albo już w 12 i chyba każdy już wie że działa to na każdym stadionie, ale jak się ustawi ZIMĘ!!!
henio22:
Nie myśl, że ktoś tu jest taki głupi i tego nie sprawdził. Coś tam było napisane, że trzeba nacisnąć F6
Artur450:
A sprawdziłeś sam że się wypowiadasz!? Co to za problem żeby ściągnąć i samemu sprawdzić? A no tak lepiej poczekać aż ktoś powie że sprawdził, bo masz problem żeby skopiować 2 pliki a później je skasować :D I tak ogólnie to nic nie jest napisane o żadnym F6 i jakim trzeba być idiotą żeby uwierzyć że podczas meczu trzeba jeszcze coś wciskać
henio22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA sprawdziłeś sam że się wypowiadasz!? Co to za problem żeby ściągnąć i samemu sprawdzić? A no tak lepiej poczekać aż ktoś powie że sprawdził, bo masz problem żeby skopiować 2 pliki a później je skasować :D I tak ogólnie to nic nie jest napisane o żadnym F6 i jakim trzeba być idiotą żeby uwierzyć że podczas meczu trzeba jeszcze coś wciskać
--- Koniec cytatu ---
Może sam byś najpierw wgrał to do pesa, a później się wypowiadał! Nie myśl, że ktoś tu jest głupi, a jeśli już to na pewno nie ja. Wiadomo, że miałem ustawioną zimę. Nie działa porostu... Może ktoś zna inny sposób, aby to uruchomić...
Artur450:
Oczywiście że tak ;) I jest Zajebista
Nawigacja
[#] Następna strona