Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Kits by Sheva16

<< < (29/44) > >>

Pacyna51:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMożecie dać linka do wiadomości o tych zielonych strojach. Bo nie wierze. Czerwone były do przeżycia, ale zielone :o. Co do stroi to mogę je przerobić. Aaaa i ten czerwony był robiony z zamiarem ligi hiszpańskiej. Do pucharów miał być granatowy.

--- Koniec cytatu ---

Cholera sam nie wierzyłem jak przeczytałem :D a tak przy okazji to możesz edytować te czerwone na zielono?? ;)

Sheva16:
Te, w których grają w tym sezonie? Bo te czerwone fantasy edytowane masz wyżej.

L.Donovan:
wykonanie spoko ale jakos nie jestem przekoany do tego wygladu :O jak gk okej ale jako third niee ciekawe jak bedzie wygladac edit tego obecnego czerwonego :D

olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzerwone są fajne, ale zielone to przesada. Stroje Realu powinny być biało-granatowe ew. czarne. Złote wstawki też są do przyjęcia. ;)

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIECholera sam nie wierzyłem jak przeczytałem :D a tak przy okazji to możesz edytować te czerwone na zielono?? ;)

--- Koniec cytatu ---

no ale oso hozi?
czy team  nie ma prawa do stroju wyjazdowego wprowadzić inny kolor niż jest w herbie? skąd t takim razie czarny wyjazdowy Realu?Valencia herbowe kolory używa albo w wyjazdowym albo w trzecim stroju...

w zasadzie gdyby kluby miałyby się trzymać swoich pierwotnych barw to United grałby "pokolorowanym" na żółto i zielono.

następna sprawa to taki np inter który na swoich strojach do dostosowywał loga do potrzeb stroju właściwego

Sheva16:
Chodzi o to, że moim zdaniem za bardzo kombinują z tymi strojami na przyszły sezon. Nie tylko Real. Przykład: stroje Barcelony z gradientem (klasyczne pasy były lepsze) czy stroje United w kratkę jak drwal. Jeśli chodzi o stroje jestem tradycjonalistą. Nie lubię cyrkowania. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej