Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 z nowym silnikiem?!

<< < (5/34) > >>

pikusix1:
Czyli od dziś muszę zbierać na nowego PC  ::)

OnoMatoPeja:
Niech lepiej zajmą się gameplay'em oraz zwłaszcza jak najlepsza optymalizacja gry (i na marginesie matematyką).

Jeśli tego nie uczynią wcisną kolejny (jak zawsze) komercyjny kit dla nieogarniętej bandy "idiotów", naszpikowany nowym silnikiem, "lepsza grafika", większą oraz "lepsza" ilością zwodów (jeśli można tak to ująć). Samo online i jego możliwości to wielki śmiech....

Ale po cholerę się rozpisywać i gdybać co by było, co lepsze itd. Każdy ma swoje zdanie i odmienne spostrzeżenia. Ale Konami woli głosy "idiotów" > bo robi grę dla idiotów, nie potrafiąc się wybić z bagna jakim była era PES2008 i jego następców.

Remoo:
Nie no...
Nie przesadzaj. Jaka gra dla idiotów?  ???
Jaka by ona nie była to nigdy nie będzie grą dla idiotów!
Mam wrażenie że wszystkich forumowiczów obraziłeś.  >:(

Trzeba jednak przyznać że KONAMI trochę nas olewa bo nie daje nam tego co chcemy od lat w przeciwienstwie do FIFY.

mpoesp:
A co FIFA zmieniła od Fify powiedzmy 2009 do 2012? Chodzi mi o konsole? Także niewiele...

PS. Moglibyście napisać kto jest autorem tłumaczenia, bez przesady...

marox96:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiech lepiej zajmą się gameplay'em oraz zwłaszcza jak najlepsza optymalizacja gry (i na marginesie matematyką).

Jeśli tego nie uczynią wcisną kolejny (jak zawsze) komercyjny kit dla nieogarniętej bandy "idiotów", naszpikowany nowym silnikiem, "lepsza grafika", większą oraz "lepsza" ilością zwodów (jeśli można tak to ująć). Samo online i jego możliwości to wielki śmiech....

Ale po cholerę się rozpisywać i gdybać co by było, co lepsze itd. Każdy ma swoje zdanie i odmienne spostrzeżenia. Ale Konami woli głosy "idiotów" > bo robi grę dla idiotów, nie potrafiąc się wybić z bagna jakim była era PES2008 i jego następców.

--- Koniec cytatu ---

Jedno co Ci powiem EA w bambuko zrobił wszystkich bo mam dość dobrego kompa (nie mówię że wypasiony ale gry z tego roku pójdą na mniejszych ustawieniach) a fifa bo niby karta graficzna nie kompatybilna i fifa crashowała jedna gra się znalazła królewska że karta nie pasuje a Crisis 2 jakoś sprzeciwu nie widział. Z resztą nie tylko ja miałem crashe bo w tym roku niektórzy się przejechali zdrowo na swojej ukochanej fifie instalują włączają ładnie pięknie meczyk włączają BUM i crash. Jednymi słowy gówno bo menu do dupy ledwo można się połapać jedyne co mi się podoba to arena, a te animacje to błazenada można miliony filmików znaleźć jak w fifie breakdance'a tańczą piłkarze zamiast grać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej