Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 z nowym silnikiem?!

<< < (2/34) > >>

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS. Sądząc po filmiku z MGR, w którym można przeciwników ciachcać na najmniejsze kawałeczki - czyżbyśmy doświadczyli kibiców-wandali na boisku?

--- Koniec cytatu ---

Hehe, ja bym raczej powiedział, że pes będzie dopracowany w najmniejszych kawałeczkach :P

L.A.:
hm... silnik z MGS'a jest dość dobry bo bardzo dokładny więc można liczyć na to że sposób strzelania/podawania się zmieni i nie będziemy mieli do czynienia z masą skryptów i konami przestanie się błaźnić jakimiś niby poradnikami które mają tylko przyćmić oskryptowane elementy gry...

aaa i wyżej mi nie chodziło o sam sposób tylko o dokładność z jaką to będziemy mogli zrobić... liczę na to skoro ma to być nowy silnik...

grafiki cud nie oczekuje i nawet nie chciałbym aby to przyćmiło gameplay... w zasadzie to poprawić można całą otoczkę, stadiony i te murawy... piłkarze już teraz ładnie wyglądają i wydaje się że tylko im potrzebny jest lekki retusz... no i nie chciałbym uświadczyć takiej sytuacji gdzie wydaje na grę +100zł a 3/4 bramek wpada tylko dlatego że konami nie ma pojęcia o pozycji bramkarza...

josedratewka:
Znaczy się PES2012 będzie ostatnim jaki pójdzie na moim P4. :|

Deimian7:
Ja liczę na nowy, dużo płynniejszy sposób poruszania się :) W końcu nowy silnik graficzny.

josedratewka dlatego KONAMI daje info dużo wcześniej :D Zbierajmy na nowe PC ! :)

Risto-pl:
najpierw nich zrobią a potem niech się chwalą w pes12 tez obiecywali czego to nie będzie  a bugów jest co nie miara

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej