Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by LiZoO | Portugalia Fantasy
Pes6 rlz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwłasnie nie dał swojego "pseudonuimu artystycznego" tam gdzie jest na to miejsc (miedzy getrami a spodenkaim) tylko zamalował kogos zeby nie było. Ale jednak cos zmienił, moze tylko opaske i getry ale to tez jest cos :)
--- Koniec cytatu ---
Zamalował, właśnie to...
Powinien zostawić pseudo wykonawcy i napisać nad kitsem "EDIT:"
L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZamalował, właśnie to...
Powinien zostawić pseudo wykonawcy i napisać nad kitsem "EDIT:"
--- Koniec cytatu ---
nie od dzis wiadomo ze wiekszosc kitow to edity wiec mozna sobie darowac jakies loga np txaka czy cos a zwłaszcza jak np przeprabia sie kit np arsenalu na chelsea bo załoszmy ze taki kitmaker nie robił chelsea i potem robi sie zamieszanie, a w gl to to co zrobił głowny wykonawca to juz sie "podpisał" i koniec, a na szczescie editerzy nie daja swojego loga tylko zaostawiaja zamalowane bo niby kit nie jest w całowsci ich ale edit tak (moze troche namieszałem ale zamalowanie to najlepsza opcja !!)
Pes6 rlz:
Po raz kolejny się z tobą nie zgodzę
Większość kitów to edity?
Chyba wątpię, może i się zdarzają, ale nigdzie poza kilkoma karierami ich nie ma.
Jeżeli ktoś robi kitsa realnego to raczej robi go od podstaw (no w ostateczności na gotowym template [pustym])
Zamieszanie się robi, ale w twoim tłumaczeniu :D
Jeżeli robić edita to zdecydowanie lepiej a oryginalnym stroju, a nie kilkukrotnie już edytowanym.
A co do tego że powinno się zamalowywać?
Jestem nadal na NIE
Cieszyłbyś się jakbyś zrobił kiedyś (czego ci życzę) kitsa od podstaw, namęczył się i zobaczyłbyś go na innym forum przerobionego po swojemu i bez podpisu przez kogo został oryginalnie wykonany?
A tak swoją drogą, strasznie odbiegliśmy od tematu :D
L.Donovan:
no niby racja ale jak juz to zamalowac i napisac edit od XXXX bo trzeba tez docenic prace edytora :)
LiZoO.:
mogę dodać fantasy borussii dortmund, które mam do kariery, jak ktoś będzie chciał
Nawigacja
[#] Następna strona