Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

Błąd z Stadionem

(1/1)

mp1508:
Witam : ) Wgrałem sobie stadion Vetlins Arena , wszystko działa ładnie pięknie, ale kiedy prowadze gre przy prawej stronie boiska .. to widac z gory tekture stadionu tak jakby ;;/;/ problem wygasa wtedy dopiero kiedy ustawiam kamere z blizszej odleglosci , jednakze nie jestem przyzwyczajony do innej kamery...
Klikam screena abyscie zobaczyli moj problem.. i czekam na jakies rady..
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
BARDZO ZALEŻY MI NA GRANIU NA TYM STADIONIE :)

przybyl10:
Ja mam ten sam błąd.

robert09:
Tego nie da się usunąć ponieważ z tego co mi się wydaje...(i z mojego doświadczenia wynika)  jest to cześć stadionu po prostu

mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETego nie da się usunąć ponieważ z tego co mi się wydaje...(i z mojego doświadczenia wynika)  jest to cześć stadionu po prostu

--- Koniec cytatu ---
To akurat ja też wiem, że jest to część stadionu... są to tak jakby belki podtrzymujące dach : ) .. tylko że np. stadion Royal London Stadium , jest zbudowany również z takich Belek xd.. ale mimo to da się grać przy każdej stronie boiska ,bez mniejszych problemów, dlatego wydaje mi się że jest możliwość, a bynajmniej powinna być, aby się tego pozbyć.. :)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo akurat ja też wiem, że jest to część stadionu... są to tak jakby belki podtrzymujące dach : ) .. tylko że np. stadion Royal London Stadium , jest zbudowany również z takich Belek xd.. ale mimo to da się grać przy każdej stronie boiska ,bez mniejszych problemów, dlatego wydaje mi się że jest możliwość, a bynajmniej powinna być, aby się tego pozbyć.. :)

--- Koniec cytatu ---
No to logiczne, że autor popełnił błąd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej