Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne

Pytanie ws. łączenia patchy.

(1/2) > >>

babic111:
Witam!
Mam pytanie ws. patchy do PES'a 12.
Czy jak zainstaluję patcha "PESEdit 2012 Patch 1.0" to mogę następnie zainstalować "PESEdit 2012 Patch 1.3"?
I najważniejsze pytanie: Czy jeśli to zrobię, to wszystkie rzeczy z Patcha 1.0 znikną czy oba patche "połączą się"?
Proszę o odpowiedź.
pozdrawiam :)

NexaT:
Dziwne te pytanie..
Możesz zainstalować PESEdit 1.0 a potem 1.3, ale wszystko się pomiesza, i niektóre stroje mogą być dobre a niektóre źle przypisane. A co do połączenia, to raczej nie..
przecież każda nowa wersja patcha zawiera to samo, tylko, że z poprawkami.
Np. face, zamieni Ci, tak samo jak stroje. No chyba, że w tym PESEdit macie jakieś dodatkowe duperele, to jeśli w 1.0 są NA PRZYKŁAD: polskie ikonki graczy, to po zainstalowaniu 1.3 (gdzie ich np. nie ma) zostaną Ci. tzn. tak myślę. :D
Mam nadzieje, że rozumiesz. :P

Qlorowy:
Instalujesz najnowsza ver 2.6 + fix 2.6.1 i po klopocie (zawsze instalujesz najnowsza) - tam sa najnowsze zmiany z uwzglednieniem transferow i oficjalnych update od KONAMI

babic111:
Dzięki! chodzi o to ze robiłem formata i na nowo wszystko wgrywałem, i teraz zainstalowalem bez sciagania DLC. Chodziło mi o to czy nowszy patch doda nowe rzeczy do tego pierwszego :) czyli czy zostaną wszystkie storje, herby, a doda mi dodatkowo np. stadiony

babic111:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEInstalujesz najnowsza ver 2.6 + fix 2.6.1 i po klopocie (zawsze instalujesz najnowsza) - tam sa najnowsze zmiany z uwzglednieniem transferow i oficjalnych update od KONAMI

--- Koniec cytatu ---

i będe miał rzeczy nawet z patcha 1.0?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej