Archiwum > Sport
Puchar Narodów Afryki 2012 - Gabon & Gwinea Równikowa
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowtórzony dlatego, że za wcześnie wybiegł bo to sędzia ten obok bramki tak powiedział głównemu ;).
--- Koniec cytatu ---
Nie wybiegł za wcześnie. Sędzia się pomylił.
Pikachu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wybiegł za wcześnie. Sędzia się pomylił.
--- Koniec cytatu ---
Wiem wiem o tym ;). Ktoś tam u góry sugerował, że przez to, że dziura na wapnie była a ja mu napisałem o za szybkim wybiegnięciu.
Daro.:
Konkurs rzutów karnych na miarę nawet finału mistrzostw świata. Konkurs długimi z emocjami. Gratulacje dla Zambii. Analizując cały turniej nie sądziłem, że Zambia może wygrać całe rozgrywki, szczególnie po emocjonującym, ale średnim meczu z Libią. W półfinale zagrali jednak bardzo fajnie z Ghaną, która po czerwonej kartce już chyba straciła wiarę w siebie. Wygrywając turniej nie jako oddali hołd zmarłym 19 lat temu kolegom i to naprawdę jest niezwykła historia, bo Zambia przynajmniej w moim przekonaniu nie była faworytem rozgrywek. Chyba wszyscy spodziewali się finału Ghana - WKS. Dziwne są te turnieje afrykańskie, ale przez swoją "dziwność" są niezwykle emocjonujące i ciekawe i cieszy mnie fakt, że kolejny PNA będzie już za rok. ; )
NexaT:
Wyczytałem, że ten karny został powtórzony (ten który został obroniony przez bramkarza) z tego powodu iż, właśnie golkiper wyszedł za wcześnie.
TheBestCitizens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWyczytałem, że ten karny został powtórzony (ten który został obroniony przez bramkarza) z tego powodu iż, właśnie golkiper wyszedł za wcześnie.
--- Koniec cytatu ---
Tylko, że on właśnie nie wybiegł za wcześnie. Sędzie popełnił błąd, ale i tak Zambia wygrała. Ale masz rację, dlatego został powtórzony (ale jak już pisałem sędzia się pomylił)
Nawigacja
[#] Następna strona