Autor Wątek: Opinie..  (Przeczytany 2642 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
Odp: Opinie..
« Odpowiedź #20 dnia: Styczeń 21, 2012, 18:28:17 »
Hmm.. pewnie nie wierzysz, że to moja sygna.
Wejdź na gimpuj.info, i poszukaj użytkownika NexaT.
Później wejdź w galerie i zobaczysz tam moją sygnaturę. A jeśli nadal nie będziesz wierzył, to pokażę Ci moją galerie, bo tam tworzyło się takie tematy, z naszymi pracami.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #21 dnia: Styczeń 21, 2012, 18:49:50 »
O co w ogóle kłótnia. Praca jest słaba i tyle. Na tym powinno się skończyć. Chcesz robić grafikę wzoruj się na lepszych, a nie wmawiaj ludziom ,że to jest dobre....
Np:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #22 dnia: Styczeń 21, 2012, 18:55:20 »
O co w ogóle kłótnia. Praca jest słaba i tyle. Na tym powinno się skończyć. Chcesz robić grafikę wzoruj się na lepszych, a nie wmawiaj ludziom ,że to jest dobre....
Np:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Powiedz mi, gdzie ja napisałem, że moja praca jest lepsza? No gdzie!?
Najpierw się zastanów co chcesz napisać, a potem jeszcze raz pomyśl.
Mam wzorować się na lepszych?
Przecież ta sygnatura którą mi pokazałeś to też można powiedzieć gó**.
Nie dość, że napis artifice psuje prace to jeszcze na piłkarzu umieszczono literki.
Niepotrzebne te falowane tekstury po bokach piłkarza. A boki? Przecież tam się nic nie dzieje!
Ciemno jak u murzyna.. Pokazałbym tutaj prace z photoshopa, ale niestety gdzieś je zapodziałem.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #23 dnia: Styczeń 21, 2012, 19:13:40 »
Po pierwsze debilu jeden nie mówiłem do Ciebie, tylko do autora tematu, który próbuję wcisnąć wszystkim to ,że to coś to dobra sygnatura. Drugą część Twojego komentarza pominę, bo nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w dyskusję. Chcesz to poszukaj tej pracy na tym forum...dla jednych z lepszy grafików w tej części grafiki w Polsce, jacy właśnie są na Artifice ta praca jest bardzo dobra wręcz świetna. No ale oczywiście dla Ciebie jest słaba, bo zrobiłeś gdzieś tam prace na jakimś gimpuj. Pozdrawiam.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #24 dnia: Styczeń 21, 2012, 21:14:48 »
Po pierwsze debilu jeden nie mówiłem do Ciebie, tylko do autora tematu, który próbuję wcisnąć wszystkim to ,że to coś to dobra sygnatura.
Debil, możesz tak mówić do swojego tatusia, jeśli Ci pozwoli.
Było napisać najpierw nick, albo nawiązać się do cytatu. Bo TekU można powiedzieć zaczął dyskusje o mojej sygnaturze, a ty sam pisałeś "po co ta dyskusja". Także ogarnij się, bo sam teraz nawiązałeś konflikt.

dla jednych z lepszy grafików w tej części grafiki w Polsce, jacy właśnie są na Artifice ta praca jest bardzo dobra wręcz świetna. No ale oczywiście dla Ciebie jest słaba, bo zrobiłeś gdzieś tam prace na jakimś gimpuj. Pozdrawiam.
To, że sygnatura jest z artifice, nie znaczy, że musi być dobra.
I nie ważne, gdzie zrobiłem moją sygnaturę, jak pisałem.. serwis nie świadczy o wszystkim.
A gimpuj.info to najlepsza strona w Polsce o GIMP'ie.
Pozdrawiam, bez odbioru.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #25 dnia: Styczeń 22, 2012, 09:03:12 »
Jakbyś debilem nie był to bym tak nie pisał, a jako,że nim jesteś to piszę..bardzo proste. Dzieciak jesteś i tyle. Nie wiem po co miałbym nawiązywać do Twojej śmiesznej osoby w wątku kogoś innego...forum nie kręci się wokół Ciebie...Wpieprzasz się w każdy wątek wypisując swoje "mądrości". Nawet tam gdzie nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz...

To ,że jest z Artifice nie znaczy,że jest dobra. Tu masz całkowicie rację, zgadzam się. Tyle,że najlepsi w Polsce w sygnaturach mówią,że jest świetne. No ale nie Ty wiesz lepiej oczywiście bo w końcu Ty jesteś mistrzem graficznym w Polsce i od Ciebie się trzeba uczyć.
Jedziesz gościowi ,że jest słaby, a sam oddałeś jakieś jedno wielkie gówno z monokolorem, beznadziejną próbą wtopienia. Do tego nie wiem gdzie Ty widzisz tam prześwietlenie pracy?; )
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2012, 09:33:24 wysłana przez RoGalos »

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #26 dnia: Styczeń 22, 2012, 10:23:17 »
Chłopie, nie będę odpisywał na 1 część twojego postu, bo to nie ma sensu.
Głupi to ty jesteś, jeśli tak myślisz.
Sygnaturę robiłem w GIMP'ie i robiłem to z nudów, a tamta sygnatura może i została zrobiona przez jakiegoś dobrego grafika, ale mi się po prostu nie podoba.. Napisałem co jest według mnie źle i uszanuj to.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #27 dnia: Styczeń 22, 2012, 13:22:56 »
Gdybyś napisał ,że Ci się nie podoba to nie byłoby w ogóle tutaj rozmowy. Każdy ma inny gust i coś może się komuś nie podobać. Tyle,że napisałeś ,że jest to gówno, a to jest zasadnicza różnica.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #27 dnia: Styczeń 22, 2012, 13:22:56 »