Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES2012 PESVN Patch v4.6.2--NOWA WERSJA 02.06.2012

<< < (17/22) > >>

suhhar:
Pliki na serwerach MediaFire zostały usunięte... gdzie mogę to pobrać? Proszę o PW bo wtedy dostanę info na mailu.

--- Cytuj ---File Removed for Violation.
The file you requested has been removed from MediaFire for a violation of our Terms of Service.

Distribution rights for this file are claimed by:

Company: DtecNet, Inc.
Email: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Address: 9595 Wilshire Blvd, Suite 900 Beverly Hills, CA-90210

If you believe you have reached this page in error, please submit a ticket.
Click here to view our help resources
--- Koniec cytatu ---

Ok, mam, znalazłem na innnej stronie tematu. UAKTUALNIJCIE PIERWSZY POST Z DOWNLOAD! :)

Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem, w jakim edytorze od Wilda?

--- Koniec cytatu ---
a nie sorry cos mi się pomyliło.w ustawieniach gry trzeba przemienić na Polski i tyle nic więcej się nie robi  :D :D

krzysztof:
w jakich ustaweeiniach gry po wgraniu tego patcha nie ma w opcjach w grze zmiany jezyka nie wiem czemu

Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw jakich ustaweeiniach gry po wgraniu tego patcha nie ma w opcjach w grze zmiany jezyka nie wiem czemu

--- Koniec cytatu ---
w menugry - system setings i tam powinno być zmiana języka jak nie ma to nie wiem o co chodzi tu  :( :(

suhhar:
Po wgraniu Ekstraklasa MOD miałem inną fizykę gry, koledzy mówili ze u nich jest inaczej...
Potem grałem na czystym PES 12 na PS3 i faktycznie było tak jak na CZYSTYM PES...

Czy po wgraniu tego 11 partowego patcha zostanie taka sama fizyka, bieg, tempo, tylko, że z nowymi koszulkami i aktualizacjami? Bedzie tak? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej