Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

faces by jarekblasi

<< < (4/7) > >>

jarekblasi:
Wprowadziłem drobne poprawki, w zasadzie niezauważalne. Delikatnie poprawiłem też według wskazówek Grubsona ale jak dla mnie takie poprawki nie robią różnicy podczas gry. Poza tym twarz ludzka nigdy nie jest symetryczna i podniesiona brew czy inny kształ oka spowodowany lekkim mrużenie jest czymś naturalnym ;) Zostawiam jak jest.

Łukasz Piszczek beta

screeny z gry

GrubSon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWprowadziłem drobne poprawki, w zasadzie niezauważalne. Delikatnie poprawiłem też według wskazówek Grubsona ale jak dla mnie takie poprawki nie robią różnicy podczas gry. Poza tym twarz ludzka nigdy nie jest symetryczna i podniesiona brew czy inny kształ oka spowodowany lekkim mrużenie jest czymś naturalnym ;) Zostawiam jak jest.

--- Koniec cytatu ---

Ale chodzi o to że nad tym okiem pozostała część oka z tekstury.

jarekblasi:
Kompletnie nie wiem o co chodzi :) Ja nie widzę żadnych pozostałości z tekstury oka..

Szymek10116:
Ja również a twarz jest ok : D Bardzo mi sie podoba czekam na Full : D I zerknij na moje prace jeżeli zechcesz : D W dziale Korki : ))

jarekblasi:
Kolejna twarz, tym razem Głowackiego. Nie mogę znaleźć odpowiednich włosów, może ktoś ma pomysł?
Arkadiusz Głowacki

screeny z gry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej