Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

faces by mapizzo --->Thomas Burgstaller<-----

<< < (15/18) > >>

Positive:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkoro z Cb taki doświadczony facemaker, to dasz sobie radę. Kiedy będzie mój El Zhar ?

--- Koniec cytatu ---

Nie zapominaj się :) Wcale Ci go robić nie musi...

krolewski1902:
Ogolnie fajnie ze robisz jakies facy, poziom jest rozny dlatego nie oceniam. Warto robic twarze pilkarzy ktorym nikt nie zrobil face do PES'a bo wtedy np. pobiore takiego gracza. Prosiłbym o Thomasa Burgstallera, on gra w Sturmie Graz ale mam go w Master League u siebie i jest mi potrzebna jego morda. Dzieki z gory. Pracuj dalej to bedzie dobrze.

mapizzo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOgolnie fajnie ze robisz jakies facy, poziom jest rozny dlatego nie oceniam. Warto robic twarze pilkarzy ktorym nikt nie zrobil face do PES'a bo wtedy np. pobiore takiego gracza. Prosiłbym o Thomasa Burgstallera, on gra w Sturmie Graz ale mam go w Master League u siebie i jest mi potrzebna jego morda. Dzieki z gory. Pracuj dalej to bedzie dobrze.

--- Koniec cytatu ---

zrobię ci jutro,a najpóźniej w poniedziałek

mapizzo:
Thomas Burgstaller-----> 1 POST

krolewski1902:
Dzieki jak dla mnie bardzo dobry. Jezeli jestes zainteresowany mam dla Cb kilka zamowień tych mnie znanych piłkarzy. Fahad Al Enezi (ten na poczatek.) Oczywiscie nie musisz robic. Dzieki za Burgstallera

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej