Dział Ogólny > PES 2012
Konami chce wiedzieć, co myślicie o PES 2012
longfly:
tu nie chodzi o strach od 10 lat gram na krzyzaku(albo i dluzej nie pamietam kiedy byl pierwszy iss na psx juz:) a z galki kciuk zlatuje;p galka powinna byc na miejscu krzyzaka a do tego bardzo niska - moj pad marzen ;D
wracajac do tematu jesli konami zmieni te supporty mi tam to przeszkadzac nie bedzie no ale poki co sa.
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtu nie chodzi o strach od 10 lat gram na krzyzaku(albo i dluzej nie pamietam kiedy byl pierwszy iss na psx juz:) a z galki kciuk zlatuje;p galka powinna byc na miejscu krzyzaka a do tego bardzo niska - moj pad marzen
--- Koniec cytatu ---
Kolejna osoba tworząca sztuczne problemy które można łatwo rozwiązać, trzeba tylko mieć chęć.
Też tak kiedyś twierdziłem. Na początku ból kciuka po dłuższym graniu od innej pozycji niż zwykle ale to, jak wszystko z resztą, kwestia przyzwyczajenia. Teraz nie wyobrażam sobie grania na krzyżaku z tą ograniczonością ruchu.
Spójrz na pada do xboxa - i masz rozwiązanie z gałką w miejsce krzyżaka. ale na gałce niżej też da się przyzwyczaić.
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKolejna osoba tworząca sztuczne problemy które można łatwo rozwiązać, trzeba tylko mieć chęć.
Też tak kiedyś twierdziłem. Na początku ból kciuka po dłuższym graniu od innej pozycji niż zwykle ale to, jak wszystko z resztą, kwestia przyzwyczajenia. Teraz nie wyobrażam sobie grania na krzyżaku z tą ograniczonością ruchu.
Spójrz na pada do xboxa - i masz rozwiązanie z gałką w miejsce krzyżaka. ale na gałce niżej też da się przyzwyczaić.
--- Koniec cytatu ---
etam jakie ja tworze problemy gram jak mi wygodnie i kazdy przeciez moze zrobic to samo
Lukaszeq:
Ale na krzyżaku też się da grać bez asyst. Skoro ja jedyny mecz na klawiaturze zagrałem bardzo dobrze bez asyst to na krzyżaku jeszcze łatwiej. Sami chcecie wprowadzania ruchu w 360* stopniach a robicie takie problemy, że klawiatura, krzyżak itd...
longfly:
ostatni raz mowie że nikt nie robi problemu kazdy ma preferencje a gra przeciez pozwala na gre na czym kto chce. nie wiem w czym problem
nawet bez asyst gralbym raczej na krzyzaku bo to tylko i wylacznie moje preferencje. a kontrola 360 musi byc bo to kwestia nowoczesnosci
Nawigacja
[#] Następna strona