Po tym podziale wszystko tu straciło na popularności , choć nie nie.. Przecież ludzie z zasadą koment za koment dostają te " pseudo " komentarze.
Wiesz trochę osób tą zasadę stosuje . Ja też ,ale nie na tych zasadach ,że "fajna karierka wpadnij do mnie" to są dla mnie pseudo komentarze ,a jeśli ktoś napiszę z sensem to chyba nie . Ja traktuje to na zasadzie ,że może komuś się to podoba i to przegląda ,ale nie chce mu się komentować i na pewno by coś z sensem napisał tylko nie za bardzo mu się chce . Myślę ,że to taka zachęta by jednak skomentował ,a ja dodam mu komentarz ponieważ on też mi go dał . Tak to rozumiem . Aha i widziałem osoby na forum (które prowadzą karierę na forum i nie za bardzo mają powodzenie) No i jeszcze coś np. kariera Bambaryla według mnie jest doskonała i obowiązuje tam zasada kom. za kom. ,a wszystkie komentarze mają sens . Przecież Twoje też tam się ukazują . Wiem ,że trochę nie na temat ,ale po prostu chciałem napisać co o tym myślę
Dobra bo trochę się rozpisałem jeśli chodzi o tą karierę to kontynuuj ją ! Jak napisał już mojsesh wszystkie kariery straciły na popularności . Myślę jednak ,że to nie będzie trwało wiecznie .
Powodzenia mam nadzieję ,że ta kariera nie przepadnie
!