Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UEFA EURO 2012™ Patch v 1.0--> Download już jest! Update v 1.1!
barthez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże po kontuzji pracuje z podwójną siłą ;D
--- Koniec cytatu ---
hahahhahhahahahh :D
PS.też macie tylko window mode?
Lacan:
Mam parę zażaleń w sprawie patcha :
- szkoda że do save nie zrobiliście osobnego katalogu bo mi nadpisało option i edit.bin to samo się tyczy braku katalogu dla patha w katalogu z grą
- W mistrzostwach europy grupy są całkiem inne wydaje mi się że idzie to wcześniej ustawić na sztywno
- Szkoda że jest te pseudo spolszczenie (kwestia gustu)
- Co było przyczyną że twarze są tylko dla Polski i Niemiec ?
Ogólnie patch nie jest zły ale nie robi szału trzeba czekać do czerwca powodzenia w poprawkach :)
Jaro9:
Hm czemu twarze tylko dla Polski i Niemiec? :) Czekam na jakieś skriny od tych co pobrali. Pozdro
barthez:
miejmy nadzieję, że będzie tak jak w opisie, i poprawicie błędy - bo jak na razie dupy nie urywa -> mimo wszytko jest nieźle, powodzenia w dalszych pracach ;)
TheBestCitizens:
Sory, sory i jeszcze raz sory, ale zadam wam pytanie kompletnie nie na temat, a mianowicie: Czy wie ktoś w jaki sposób ustawić w skanerze zdjęcie tak, żeby nie było białego tła. Zrobiłem sobie w Madrycie zdjęcie z Mesutem Oezilem i teraz próbuję je wrzucić na kompa, ale cały czas wychodzi mi białe tło z lewej, prawej lub na górze. Sory i jeszcze raz sory, ale już nie wiem, gdzie takie pytania zadać, żeby mieć szybko odpowiedź.
Nawigacja
[#] Następna strona