Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UEFA EURO 2012™ Patch v 1.0--> Download już jest! Update v 1.1!
Dawid_90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzecież mają się w czerwcu odezwać
--- Koniec cytatu ---
wiem, ale tak pytam, bo może jakieś nowe informacje są ;)
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUwaga!
Pisałem z twórcami pesedit patcha w sprawie patcha o Euro i są zainteresowani, a więc jest nadzieja na stworzenie bardzo dobrego dodatku. Być może część tego co my zrobiliśmy znajdzie się w ich patchu, ponieważ udostępniłem im całą pracę ;)
--- Koniec cytatu ---
ja bym się z nimi nie zadawał, wszystko ci pokradną i z tego nic nie będziesz miał...... przekonałem sie na własnej skórze
xboxer:
ja i tak nie mam co z tym robić, nikt mi nie chce pomóc, a ja tych amatorów nie będę brał do zespołu. Oni wszystko chcą umieć, ale samemu nie dojdą.
Ja nigdy nie pytałem nikogo o nic, sam uczyłem się wszystkiego, pamiętam że na początku nie umiałem obsługi afs explorera. Teraz umiem wszystkie programy, tworzę grafikę i umiem myśleć, nie tak jak oni.
Dawid_90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja i tak nie mam co z tym robić, nikt mi nie chce pomóc, a ja tych amatorów nie będę brał do zespołu. Oni wszystko chcą umieć, ale samemu nie dojdą.
Ja nigdy nie pytałem nikogo o nic, sam uczyłem się wszystkiego, pamiętam że na początku nie umiałem obsługi afs explorera. Teraz umiem wszystkie programy, tworzę grafikę i umiem myśleć, nie tak jak oni.
--- Koniec cytatu ---
mówiąc oni kogo masz na myśli? szczerze ;)
xboxer:
nie chodzi o ciebie, bo ty jesteś ogarnięty. Mówię o innych......
Nawigacja
[#] Następna strona