Transfery!
Już wiadomo gdzie trafił Henry.Zawitał on w Newcastle United za kwotę 32.000.000.Tyle włożył angielski klub za zakup najlepszego piłkarza świata.Guardiola z chęcią zgodził się na sprzedaż bowiem tutaj ten piłkarz kariery by już nie zrobił.Tak więc Thierry będzie grał u ''Srok''.
- Dobrze że ten klub mnie zakupił, bowiem tak jak mówił Pep, tutaj kariery już nie zdołam zrobić, dlatego ciesze się że będę mógł za bojować trochę w Angli. Życzę Barcelonie żeby wygrała wszystko co się jeszcze w tym sezonie da- zakończył Francuz.
Kto Dołączył?
Dołączył nikt inny jak Samir Nasri. Młody piłkarz przeszedł z Marsyli do Barcelony za kwotę 23.000.000 milionów euro. Nie wiadomo jeszcze dlaczego Guardiola postanowił go zakupić, ale na pewno za niedługo się o tym dowiemy.
- Jestem bardzo szczęśliwy że taki duży klub jakim jest Barcelona, postanowił mnie zakupić. Nie jestem w stanie opisać tego co teraz czuje, ale niestety muszę już lecieć ponieważ mam trening, a nie chcem się spóźnić także do zobaczenia- zakończył uciekający Nasri.